Кметът Методи Байкушев: Благоевград е най-хубавият град за живеене! Затова призоваваме „Ела си в Благоевград“

Нашата община днес бе представена на форума „Кариера и живот – Защо в България“, който се състоя в столицата на Германия – Берлин.

Във видео обръщение по време на конференцията кметът Методи Байкушев отправи покана към присъстващите да се завърнат в Благоевград.
„Нека твоят дом бъде и дом на твоите деца. Аз и моят екип работим ежедневно и инвестираме в бъдещето на нашия град. Готови сме да построим нови детски градини и ново училище. Готови сме да модернизираме материалната база, за да осигурим отлични условия за подрастващите, защото децата са приоритет за нас.

За да се развива и да бъде градът ни жив той има нужда от теб и твоята история на успеха.

Върни се, за да я разкажеш и да дадеш своя личен принос за просперитета на Благоевград! „, заяви в обръщението си кметът Байкушев.
Общината имаше специален щанд на изложението, на който двамата зам.-кметове Боряна Шалявска и Станислав Кимчев представиха предимствата и възможностите на Благоевград и разговаряха с българи живеещи в Германия.

Във форума участваха десетки бизнеси от България, които представиха възможностите за кариерно развитие в различни сектори у нас.
Организатор на събитието е Bulgaria Wants You инициатива, която има за цел да се бори с демографската криза.

Кметът Методи Байкушев: Благоевград е най-хубавият град за живеене! Затова призоваваме Ела си в Благоевград

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене