ГРАДЪТ: Преизбраха Бертрам Ролман в управителния съвет на Камарата на българските работодатели

изтеглен файл
Кирил Домусчиев, съ­собственик на „Хювефарма“ и на футболния клуб „Лудо- горец“, беше избран за пред­седател на Конфедерацията на работодателите и индус­триалците в България с ман­дат от две години на прове­деното Общо събрание на работодателската органи­зация.

За негови заместници в УС на КРИБ бяха избрани Иван Бойков от Камарата на строителите в България, Христо Илиев от Ей Джи Кепитъл, Иван Вутов от Геотрейдинг, Димитър Димитров от Софарма трейдинг и Стоян Желев от София Франс Ауто.

„Преди четири го­дини аз вече съм бил избиран в УС на КРИБ и тогава рабо­тих заедно с Огнян Донев, харесвам начина му на работа и съжалявам, че той повече не може да бъде преизбиран“. Това каза Кирил Домусчиев, след като получи поздрав­ления за избирането му от досегашния председател на КРИБ Огнян Донев. „Надявам се, че това, което копахме през тези години, под ръко­водството на новия УС и на моето председателстване ще бъде изкопът за построява­нето на една нова красива сграда“, каза Кирил Домусчи­ев. „КРИБ претърпя сериозно развитие, което за нас е гор­дост, но и задълже­ние да бъде продъл­жено и до­разви­то. Има много ниши и въз­можности и ще разчитам мно­го на вашата помощ“, обърна се новият председател към членовете на КРИБ. Той ги прикани да представят виж­данията си за развитието на организацията. „КРИБ се пре­върна в силна, обществено значима организация и иска да участва във всички ре­форми, които предстоят, и се надяваме управляващите да се вслушват в нашето мне­ние“, каза още новият пред­седател. „Премиерът Бойко Борисов вече има опит от предишния си мандат и се надяваме заедно да изправим държавата“, продължи Домусчиев.

Дано КРИБ да помогне на „Лудогорец“ за повече успе­хи, пошегува се Огнян Донев.

За нови членове на УС на КРИБ бяха избрани и Тим Курт от Аурубис България, Елина Друмева от Абритес, адв. Димитър Смиленов, Драгомир Кузов от Веломания, Ивайло Пенчев от Уолтопия, Никола Добрев от КЦМ и Теодор Захов от Икономедиа. Втори 2-годишен мандат в УС получиха Румен Янчев от Булстрад Виена Иншурънс Груп, Теодор Осиковски от Енергоремонт Холдинг, Мил­чо Боров от Кантек и Бертрам Ролман от „Пирин-Текс“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене