Топ ПРЕСА: Разкрихме грандиозна корупционна афера с бившия шеф на НАП – Благоевград, Иван Радев!

Иван Радев
Като редови служител на Дирекция „Фиска­лен контрол“, сектор „Оперативни дейности” на ГКПП „Кулата“ Радев в съдружие със свои колеги са оставили необезпокоявано да пре­минат през митница транспортни средства, превозващи стоки с висок фискален риск през ГКПП „Кулата“ за периода от 20.00 ч. на 17.02.2014 г. до 08.00 ч. на 18.02.2014 г. Лъсват скандални документи от МВР – Со­фия!

Тодор Тодоров

Бившият директор на НАП – Благоевград, скандално известният Иван Радев е в основата на щателно разследване за организирана престъпна група за рекет и корупция в Митница Югозападна – ГКПП „Кулата“. В редакци­ята на Топ Преса и по-спе­циално наш разследващ екип попаднаха секретни документи от МВР – Со­фия, в които оперативният работник в икономическа полиция Христо Врабчев разкрива как сам е раз­крил сериозна корупционна схема. Само и единстве­но днес, само в Топ Преса публикуваме едно към едно текста на доклада.

Според слуховете в по­литическите среди на град Благоевград, Иван Радев, който е в играта на прес­тъпната група, а докладът от разследването е пратен лично на главния прокурор Сотир Цацаров, все още се надява да се върне наче­ло на НАП – Благоевград. Нищо чудно обаче вместо в стола на началник на НАП да се окаже в топла килия в бобовдолския за­твор.

1

22

33

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене