Ротари клуб Банско-Разлог организира безплатни прегледи за скрининг на кожата

Ротари клуб Банско-Разлог съвместно с медицински център „Паула Финес“, дентална практика „Лилов Дент“ гр. Разлог и лаборатория „Мегалаб“ гр. Банско организират БЕЗПЛАТНИ прегледи за скрининг на кожата и превенция на заболявания вследствие прекомерно излагане на слънце без предпазни мерки. Специалистите алармират за дългосрочните увреждания на кожата, не само през летните месеци, включително развитие на рак. В забързаното ни ежедневие не се замисляме, че слънчева защита е изключително важна.
Ако имате бенка, която ви притеснява, променя формата си или се уголемява, ако имате неясно образувание на кожата, можете да се свържете с нас за записване на час.
Прегледите ще се проведат, както следва:
27.04.2024 г. (събота) – гр. Разлог, дентална практика „Лилов Дент“, ул. „Опълченска“ 4, с предварително записване на 0889782676 или 0747/82676
28.04.2024 г. (неделя) – гр. Банско, лаборатория Мегалаб, ул. „Цар Симеон“ 26 (на кръговото срещу Била), телефон за записване 0896887483
Скринингите ще се извършват от д-р Паула Лозанова, д-р Симеон Георгиев и д-р Каролина Стайкова – доказани специалисти по дерматология, венерология и лицево-челюстна хирургия.
Как да се предпазваме от вредното влияние на слънцето?
– Носим защитни дрехи
– Избягваме директна слънчева светлина между 11:00 и 15:00 през лятото (когато UV радиацията е най-силна)
– Търсим сянка
– Редовно нанасяме слънцезащитен крем
Грижата за нашето здраве, превенцията и профилактиката са изключително важни, за да имаме по-добър живот. И всяко заболяване е лечимо, когато е открито навреме.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене