Извънредна новина за контрабандиста Паскал след удара по митниците

Задържаните за 72 часа са директорът на Агенцията Петя Банкова и баща и син – Марин и Стефан Димитрови от Хасково

Соченият за контрабандист Николай Николов – Паскал се издирва, твърди Нова тв, позовавайки се на свои източници.

Прокуратурата с горещи подробности за закопчаната шефка на митниците

Той е обвинен като член на престъпна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. Заедно с него подведени под отговорност са и още трима, сред които шефката на Агенция „Митници” Петя Банкова.

Разкрития: ДАНС ударил контрабандния канал на „Кокорчовците“ през Хасково

Паскал не е бил открит на адресите му по време на акцията на ДАНС и Комисията за противодействие на корупцията. Затова е обявен за издирване. Повдигнато му е обвинение задочно.

Кокаин за милиони и купуване на изборите зад акцията срещу шефката на митниците

Той е сочен за крупен контрабандист, за когото няма информация досега да е бил арестуван, обвиняван или съден. Роден е в Димитровград и за него се знае, че от години живее в съседна Гърция.

И днес в ареста остават тримата задържани след акцията в Агенция „Митници“. Държавното обвинение ще поиска от съда да наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

Те бяха задържани след акция на Комисията за противодействие на корупцията и Държавна агенция „Национална сигурност“. Искането за мярката ще бъде внесено на 6 април.

Задържаните за 72 часа са директорът на Агенцията Петя Банкова и баща и син – Марин и Стефан Димитрови от Хасково. Бащата – Марин Димитров, е бивш директор на Агенцията по рибарство и аквакултури.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене