Попфолк дивата Татяна ще пее в Белица на Рамазан Байрама

РАМАЗАН БАЙРАМ – БЕЛИЦА – 11.04.2024 Г., /ЧЕТВЪРТЪК/
18.30 Ч. – ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР – БЕЛИЦА

Попфолк дивата Татяна ще зарадва жителите и гостите на Община Белица с прекрасния си глас и визия на втория ден от тридневния мюсюлмански празник Рамазан Байрам.
Татяна изпълнява типичен попфолк, и поп, и не на последно място и народни песни от различни етнографски области. За осъвършенстване на талантливите си певчески и артистични възможности й помага подготовката в музикалното училище в Широка лъка.

През годините Татяна има множество награди в България и чужбина : Република Северна Македония, Валандово – Специална награда на журито, Република Северна Македония, Охрид – Специална награда на журито, “Пирин фолк” – Първа награда на публиката, Награда на телевизия “Планета” за песента “Македонска хубост”, Република Северна Македония, Охрид, “Охридски трубадури” – Награда за най-добро изпълнение, Годишни награди на ТВ “Планета” – Балканика клип – за клипа “Биди фер”, “Пирин фолк” – Награда на ВМРО за песента “Горда съм българка”, Годишни награди на сп. “Нов фолк” – Най-успешно завръщане на сцената и др.

Певицата Татяна описва себе си като безкомпромисна, силна, безстрашна и с достойнство. Тя пее от 5-годишна възраст и за това време се е научила да не се отказва. Влиза в Survivor, за да докаже качествата си. Вярва, че автентичността й ще й помогне да стигне финала.
В празничната програма ще вземе участие и Фолклорен ансамбъл при Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ гр. Белица.
Очакваме Ви заредени с празнично настроение !

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене