Време е да стане ясно, съществува ли "магията" като някакъв странен окултен фактор, който влияе върху живота на хората или не?  

Топ Преса разбива митове! Ексклузивно!Магията е изкуствен вирус. „Който не вярва на магия, магии не го ловят“

По искане на читатели, Топ Преса направи стойностен анализ по една доста чувствителна тема. Регионът на общините Гоце Делчев, Хаджидимово и Сатовча, ври от всякакви слухове и информация за правени и разваляни магии. Време е да стане ясно, съществува ли „магията“ като някакъв странен окултен фактор, който влияе върху живота на хората или не?

 

Мислете позитивно, не правете зло никому, защото не напразно нашия народ има не само поговорка, а и приказка, която се казва „КОЙ КАКВОТО ПРАВИ НА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ”.

Има ли място за магии и суеверия в 21 век и в състояние ли сме да изгубим здравия си разум в желанието да направим живота си по-добър?

Кой управлява нашето битие? Хората, бизнесът с човешкото нещастие или фокус върху проблемите? Дали това е народопсихология или личен избор? Кой ни е виновен?

Страх, несигурност, желание за мъст – това кара хората да прибегнат към магия и да търсят услигите на съвременните магове и ходжи.

Магията е изкуствен вирус.

„Който не вярва на магия, магии не го ловят“.

Омагьосването е известна практика още в Древността. И оттогава неговите методи не са се изменили кой знае колко. Новото изобретение на човечеството – интернет, не важи. „Правя любовна магия”, „Събирам разделени двойки” – обявите, които изпъстрят вестниците и интернет пространството, доказват, че броят мъже и жени, жадуващи да постигнат любовта и страстта на даден човек с помощта на магия, не са намалели. Търсенето предполага предлагането. Много от опитвалите да спечелят нечие сърце по този начин знаят, че характерът на омагьосаните мъже и жени претърпява рязка промяна, при това не в положителна посока. Някои смятат, че магията е допустима, ако човекът има намерение да е с „жертвата” до края на живота си, да имат щастливо семейство и винаги да носи отговорност за омагьосания. За съжаление в болшинството от случаите тази магия е предизвикана от отчаяние и поръчителите са от женски пол. Езотерици предупреждават: ако сте влюбени до полуда в някого, който не ви обръща внимание, не бързайте да му правите магия, за да го привлечете. По силата на въздействието си това е равно на земетресение. Твърди се, че всяка магия, независимо дали е бяла или черна, любовна или друга, води да разрушаване на енергийните структури на човека и може да има бумерангов ефект за този, който я е направил или поръчал. Въпреки това опитите продължават…както е известно, насила хубост не става!

Рисково начинание… жена слага на съпруга си коктейли с месечна кръв с цел лудо влюбване???

Въпросът тук е защо ако сте толкова прекрасни и смятате, че заслужавате да впечатлите човека с характер, отношение и качества, прибягвате до енергийно вмешателство. Самият факт явно разкрива егоизмът в нас и кара всъщност да се замисли човек колко струва.

 

Подходяща тема за лансиране на врачки всякакви,с дарби и способности,правещи и развалящи магии всякакви за пари някакви….

Вяра и убеждения

Всяка дума, звук, жест, поглед или предмет в един момент биха могли да се превърнат в зареден носител на негативното, предупреждава езотерикът Красимир Куртев.

Вярването в магия е тясно свързано с културните убеждения и религиозните практики. В много култури се използва за лечение, прогнозиране на бъдещето и защита от „зли духове“.

Силата на думите

Руският биофизик проф. Пьотр Гараевич, стига до неочакван извод. Думите могат да въздействат на способностите на човека.  Като пример ясновидство, интуиция, спонтанно оздравяване. Твърди, че изричането дори на определени срички могат да доведат до множество ефекти върху процесите на тялото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене