Мутри на прицел: Бивш затворник и двама авери изпотрошиха благоевградско заведение, нападнаха охранител, пандизчията задържан, другите се издирват

_thumbБившият затворник Спас Т. бе арестуван тази сутрин за погром и нападение в благоевградско заведение. Инцидентът станал около 3 часа тази нощ. Спас с двама авери разпивал в заведението. Без повод започнал да се заяжда с персонала и клиентите, обърнал масата на която седял и хвърлял чаши по сервитьорите. Намесили се и приятелите му и на направена забележка реагирали агресивно.

Охраната на ресторанта ги извела навън, за да не плашат клиентите. Тримата продължили да налитат на бой, ударили охранителя и избягали. Спас е задържан веднага, останалите двама полицията издирва. Ще бъдат предадени на съд за дело по Указа за борба с хулиганството. В навечерието на празниците и празничните купони полицията в Благоевград засилва охраната по нощните заведения. Засилени полицейски патрули ще дежурят денонощно в областния център. В момента засилено присъствие има всяка нощ в центъра на Благоевград и в последния месец няма регистрирани нарушители на обществения ред. Покрай Коледните и новогодишните празници патрули ще дебнат и в кварталите на Благоевград.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене