Топ инфлуенсърка от Хаджидимово на път да засенчи Биляна Йотовска!?

Тя е Мария-Луиза Мандаджиева…. Тя е с корени от Хаджизимово…. и само с появата си в публичното простарнство предизвика истински фурор. Преди години тя лезе в ролята на рекламно лице на гоцеделчевския клуб на привържениците на Ювентус,а снимката и тръгна от сайта на Топ Преса. Дамата наистина е  корени от Хаджидимово и се снима с фланелка на своя любимец Пауло Дибала преди очаквания с голям интерес четвъртфинал в Шампионска лига срещу Барселона. Първият сблъсък е във вторник в Торино. Снимката на Мария бързо се превърна в хит сред ултрасите на „Старата госпожа“. Някои фенове побързаха да поискат разрешение от нея, за да изпратят фотоса в централния клуб на привържениците на Ювентус в България, откъдето да го предложат на вниманието на централата в Торино. Така Мария кандидатства за приза „рекламно лице на клуба“ за 2017 г., което привържениците устройват всяка година. Не успя но тази номинация буквално е направи звезда и топ инфлуенсър.
Новото около нея е, че от скоро тя има свой луксозен бранд за дрехи „Luiza.bg“ , който самата тя обявава в инстаграм профила си, и в който видимо е вложила „много любов и енергия„.

Бранд в който всяка една жена може да открие подходящата за себе си визия . Елегантност, класа и практичност. По стил и визия, това което предлага Мария Луиза е в една концепция с бранда на друга заслепителна красавица Биляна Йотовска. Според повечето последователи на красавицата от Хаджидимово, моделите, които предлатга тя са в пъти по „яки“ от тези на по зрялата Йотовска. Мария Луиза просто печелила вкуса на по младите.

Колекциите съчетават атрактивни модели и женствени линии с актуалните модни тенденции. Въпрос на време е да се види кой – кого….

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене