Музеят със занимания за децата „Какво знаем за помощниците на дядо Коледа” 04 декември 2014 – 12:16 коментари /0/ снимка: РИМ-Благоевград ОЩЕ ПО ТЕМАТА Музеят със занимания за децата „Какво знаем за помощниците на дядо Коледа” Регионалният исторически музей в Благоевград е подготвил специална програма за най-малките посетители. Тя е под наслов „Какво знаем за помощниците на дядо Коледа”. Заниманията за малчуганите ще се провеждат в музейния детски кът от 8-и до 17-и декември. Те ще започват в 10:00 и ще приключват в 16:00 часа. Малките гости ще научат интересни и малко известни факти за помощниците на дядо Коледа, очаква ги среща и с българските представители на сем. „Еленови“. Входът за празничната програма е 1 (един) лев. С игри и забавни задачки ще дадем началото на коледните и новогодишни празници! INFOMREJA.BG РИМ-Благоевград Какво знаем за помощниците на дядо Коледа

Регионалният исторически музей в Благоевград е подготвил специална програма за най-малките посетители.

Тя е под наслов „Какво знаем за помощниците на дядо Коледа”.

Заниманията за малчуганите ще се провеждат в музейния детски кът от 8-и до 17-и декември. Те ще започват в 10:00 и ще приключват в 16:00 часа.

Малките гости ще научат интересни и малко известни факти за помощниците на дядо Коледа, очаква ги среща и с българските представители на сем. „Еленови“.

Входът за празничната програма е 1 (един) лев.

С игри и забавни задачки ще дадем началото на коледните и новогодишни празници!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене