ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ

зодии

ОВЕН
В петък Овните са малко мрачни, а някои дори проявяват агресия. Бизнесмените са притеснени от действията на своите партньори и имат основание. Всички от Овен трябва да бъдат много внимателни в деловите си действия. Емоционалната ви невъздържаност може да доведе до провал.

ТЕЛЕЦ
Важен е петък за Телците, защото предоставя възможност за среща с влиятелен човек, който може да направи много за вас по важните ви делови въпроси. Променете плановете си за деня, ангажирайте се с деловите партньори, насочете се към важните за вас въпроси.

БЛИЗНАЦИ
Окончателно са завършили професионалните трудности при Близнаците. Сега вниманието на повечето от вас е насочено на други места и най-често касаят домашния кръг или приятелите. Положително развитие имат финансовите въпроси. За някои е характерно пътуване.

РАК
В петък стабилитетът на Раците е изразителен. Днес той се свързва с професията и преговорите, които някои от вас ще имат. За други денят носи важна реализация. Заемащите ръководни постове вероятно ще подпишат важен договор. Избягвайте противоречията по финансови въпроси.

ЛЪВ
Денят не е много добър за вас поради различни притеснения на психическа основа. Но той коренно ще се промени, когато стигнете до работното си място. Тук ще действате с голям успех. Показателни са срещите ви с влиятелни хора от административни инстанции или от средите на бизнеса.

ДЕВА
Професионалният ден за Девите не е особено добър, резултатите през който няма да ви задоволят. Днес можете да разчитате на срещите, определени за деня. Обединете усилията си с други хора на ново професионално ниво. Налице са противоречия в дома, не ги задълбочавайте.

ВЕЗНИ
Петък може ще бъде успешен ден за Везните, въпреки че са налице някои вътрешни смущения, които са от личен план. Съществуват неизяснени имотни дела и вероятността да ви бъде отнет имот, който сте притежавали, е съвсем реална. Денят не е удобен за контакти.

СКОРПИОН
Положителен е петък за Скорпионите и създава благоприятни възможности за ползотворен професионален ден. При други от вас успехите са свързани с обществения живот. Характерни са контактите, които имат две насочености – с влиятелни хора или с приятели.

СТРЕЛЕЦ
Тежък петък за Стрелците. Плановете ви ще се объркат и това ще повлияе отрицателно върху настроението ви. Работният ден се очертава като най-добър. Положителен ден за други от вас, ще получите известие, което ви уведомява за получаване на пари. Не е препоръчително да пътувате.

КОЗИРОГ
Прекрасен работен петък за Козирозите. Положителният ден за вас създава добри възможности за реализация. Разчитайте само на себе си, трябва да се преборите с трудности, но ще успеете. Контактите ви за деня ще предизвикат положителни промени в голяма част от делата ви.

ВОДОЛЕЙ
На Водолеите им предстоят малки печалби, които са свързани с професионалната ви ангажираност. Някои не се чувстват добре физически и няма да могат да оползотворят деня в пълнота. Тази аномалия ще отзвучи много скоро, а вие трябва да се насочите към професионални или бизнес дела.

РИБИ
Петък ще ви създаде професионални ядове, но вие сте в състояние да превъзмогнете пречките и да доведете делата си до успешен завършек. Днес можете да разчитате на шанс в професионалните дела или личните си ангажименти. Късметът е на ваша страна, бъдете сигурни в успехите си.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене