Светска новина на седмицата! Жената на Боби Михайлов му кръшка с мъж от Гърмен? СНИМКИ

Бившата шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова е опасно близка с мистериозен брадат мъж, видимо по-млад от нея. Сензационният кадър е направен в навечерието на рождения ден на нейния съпруг – президента на БФС в оставка Борислав Михайлов.  Преди седмица легендарният бивш вратар навърши 61 години.

Ситуацията веднага разпали повод за различни спекулации за това дали всичко в семейството на бившия вратар е наред. Проверка на  Топ Преса показа, че подобни инсинуации не отговарят на истината. Близки приятели до Михайлови разкриват, че бракът им е повече от стабилен.

Оказва се, че загадъчният мъж до Мария е нейният личен коафьор – Васил Петровичин. 32-годишният мъж е популярен в светските среди с прозвището Васко Златните ръце. Сред редовните му клиенти са чалга звезди като Андреа, Анелия, Галена и Софи Маринова. Той е родом от село Гърмен, Благоевградско, и още от 17-годишен грабва ножицата и върти приказни прически. Топстилистът се е погрижил за фризурата на Петрова за личния празник на съпруга й.

Боби М. почерпи в тесен кръг от роднини и близки за рождения си ден. През миналата година той вдигна грандиозно тържество по повод 60-годишния си юбилей. Тогава бившият вратар събра приятелите си в столичния хотел „Милениум“, а за доброто настроение на Михайлов се грижиха изпълнители с цигулки. Сега джамборето е било далеч по-скромно, а Боби се готви и за предстоящия изборен конгрес на БФС през март. Засега не е ясно дали той отново ще се кандидатира за президентския пост, или ще бъде представляван от негов наследник.

Само преди дни Мария Петрова се завърна от далечния остров Аруба в Карибско море. Там бившата гимнастичка съчета полезното с приятното. Съпругата на Михайлов участва на първото за годината заседание на Техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ. Трикратната световна шампионка е вицепрезидент в международната федерация. Мария остана впечатлена от красотите на острова и показа снимки оттам в социалните мрежи. „Раят на земята“, възкликна тя.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене