Само в Топ Преса! Поръчай от тук своя билет за концерта на Николина Чакърдъкова в зала Арена Армеец!!!! ВИДЕО

николина чакърдъковаНиколина Чакърдъкова 11 декември зала Арена Армеец
Предстоящият спектакъл на Николина Чакърдъкова идва в отговор на нуждата на българина да се докосне до своите корени. Миналогодишният спектакъл се състоя в зала 1 на НДК и в три поредни вечери събра над 15 000 българи.
Тази година искаме всички да бъдем заедно в една вечер, на едно място!
11 декември зала „Арена Армеец”. Един голям български празник. Едно естествено продължение на каузата на Николина Чакърдъкова „Да съхраним българското”. На предстоящия спектакъл тя ще представи едни от най – популярните си и обичани песни. Ще има много изненади, голям оркестър и разбира се редом до Николина ще танцуват и нейните танцьори от Неврокопски танцов ансамбъл.
Но тази година големият акцент в спектакъла ще бъде публиката. Идеята е хората в залата да се почувстват част от празника, за тази цел ще има сектор отделен специално за хора, които искат да облекат народна носия и да бъдат с нея по време на концерта, ще се танцуват български народни хора, а тези които обичат да пеят ще могат да го направят, като за целта на екрани в залата ще текат текстовете на песните.
Нека се почувстваме горди от това, че сме българи, нека заедно създадем един голям български празник на 11 декември в зала „Арена Армеец”

ПОРЪЧАЙ СВОИТЕ БИЛЕТИ ОТ ТУК! 

ВИЖ СВОБОДНИТЕ МЕСТА! 

НЕ ОСТАНА! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене