КОМУНИКАЦИОННА СРЕЩА В БАНСКО ПО ПРОЕКТ ЗА РАЗВИТИЕ НА КУЛТУРНИ И ФЕСТИВАЛНИ ДЕЙНОСТИ ЧРЕЗ ОСИГУРЯВАНЕ НА МОДЕРНА ПОДВИЖНА СЦЕНА

На проведената в Банско комуникационна среща по проект № BGLD-1.007-0031 “Развитие на културни и фестивални дейности чрез осигуряване на модерна подвижна сцена” по процедура Малка грантова схема „Създаване на работни места”, Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, беше представен напредъка по изпълнението му.

Поканата за срещата предизвика огромен интерес и в нея се включиха 66 човека. Освен пряко ангажираните в изпълнението на проекта от Община Банско и НЧ“Никола Вапцаров-1894 г.“, активно участие взеха представители на Дирекция „Бюро по труда“ гр. Разлог, Съюза на частния туристически бизнес, ЗТА, работодатели, преподаватели и зрелостници от четирите гимназии в общинския център.

Представянето на резултатите от изпълнението на проекта до този момент, както и на възможностите за квалификация и преквалификация с участието на работодателите, провокира дискусия за трудова реализация на младите хора след завършване на средно и висше образование в община Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене