Ужас в Югозапада! Мъж премаза жени на пътя, има задържани

.

Около 11:00 часа на 19. 02. 2024 г. на кръстовище с кръгова организация на движение между ул. „Опълченска“, ул. „Черна река“ и ул. „Стара планина“ в гр. Разлог е станало ПТП, при което товарен автомобил „Мерцедес“ с 31-годишен водач от гр. Разлог, потегляйки от кръстовището е блъснал 48-годишна жена от града, която е полагала обществено полезен труд в община Разлог за получаване на месечни помощи.

След реализираното ПТП, полагащ обществено полезен труд 53-годишен мъж е нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на водача, при което той е потеглил с автомобила и е блъснал 36-годишна разложанка, която също е полагала обществено полезен труд. С контузия в областта на коляното е пострадала 48-годишната жена, а с контузия в областта на ходилото – 36-годишната.

След извършен медицински преглед, същите са освободени за домашно лечение. Водачът на автомобила е пострадал с контузия в областта на окото и е настанен за наблюдение в МБАЛ-Разлог със съмнение за комоцио. 53-годишният мъж от гр. Разлог е задържан със заповед за задържане до 24 часа. На участниците в инцидента са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене