След почти 2 месеца издирване! Надежда за Сашо от петричкото с. Ключ! Забелязан в македонско село

.

Почти 2 месеца доброволци от Петрич и региона издирват мистериозно изчезналия Александър Заков.

Издирването е безуспешно вече 50 дни. Вчера неговият брат организира група доброволци, които да търсят  Заков  в македонското село Ново Конярево , откъдето дошла информация, че той е забелязан там. „Уважаеми хора,брат ми Александър Заков е забелязан в Ново Конярево,Македония!Молим за доброволци в издирването му!Организация е направена и с македонските граждани!Утре 18.02 в 9 часа македонско време сборен пункт пред магазина на главния път в Ново Конярево!Благодаря!Моля споделяйте!“ ,написа брат му във Фейсбук.

Припомняме, че 32-годишният Сашо, както го наричат в петричкото село Ключ, е в неизвестност от 30 декември миналата година. Добровлци и полицаи претърсиха Беласца и населените места в региона, но безуспешно. Брат му Борислав е сигурен, че е жив, дори подозира, че умишлено се крие.

Два дни след изчезването Заков е бил видян на автобусна спирка за село Рибница. Приятелите и роднините вече са обиколили голяма част от планинските местности. Умоляват се всички, които имат някаква информация, да звънят на телефони: 0893774574 – Георги и 0886166646 – Румен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене