Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра“

Лишиха от обяд в трапезарията за бедни бездомната учителка Елена Петрова от Самоков: Не съм яла от дни, нямам работа и пари, това живот ли е

54-годишната Елена Петрова от Самоков, хипертоничка втора степен, живее в крайна мизерия без пукната стотинка, няма и дом.  От 3 години Елена е безработна, преди това се е препитавала като педагог в детски градини, като социален асистент, работила е и по заводите. Допреди месец самоковката е получавала в обществената трапезария по един топъл обяд и това я е спасявало от глад.

 

След преврата в дупнишкия парламент: Д-р Попниколов зубри за диплома по здравен мениджмънт, гласи се отново за шеф на здравната каса

Шефът на хирургично отделение в частната болница на д-р Ени Лефтеров в Дупница – д-р Матей Попниколов, търка студентска скамейка в ЮЗУ „Неофит Рилски”. Той заляга над учебниците по специалността „Здравен мениджмънт”, четат му лекции по медицинска социология за магистри по „Обществено здраве” и „Здравен мениджмънт”. Той учи комуникативни техники и умения. Попниколов ще пише и реферат по медицинска и бизнес етика.

 

Биха шута на Огнян Зарев, юристката Елза Величкова от ЛИДЕР оглави ОбС в Бобов дол с 800 лв. заплата

Председателят на Общинския съвет в Бобов дол Огнян Зарев подаде оставка на вчерашното заседание на местния парламент, която мнозинството на ПП ЛИДЕР и БСП светкавично прие. На мястото на бившия шеф на мините единодушно бе избрана юристката Елза Величкова, която работи като адвокат на свободна практика.

 

Депутатската съпруга д-р Венета Павлова от Перник влезе в нежна битка за титлата „Жена на 2014 г.”

Д-р Венета Павлова от Перник е сред петте претендентки за титлата „Жена на 2014 г.”. Съпругът й д-р Валентин Павлов, който извая холивудската усмивка на екшън звездата Силвестър Сталоун, тази година стана депутат от Реформаторския блок. Конкурсът е обявен от списание „Грация”.

 

Крадец изскочи зад бъчвата в дома на журналистката Катя Кашукеева в Кюстендил, лети през прозореца след закана от мъжа й: Стой, ще стрелям 

Крадец стресира посред нощ семейството на радиожурналистката Катя Кашукеева в Кюстендил. Неизвестен засега извършител се скрил зад бъчвата за вино с вместимост 275 литра, която съпругът Явор държал в хола. „Аз имам общо 4 бъчви, едната е у дома, а другите държа в бобовдолското село Шатрово. Гроздето ми е от двора. По едно време се събудих, тъй като ми се пиеше вода, и реших да проверя бистротата на виното.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене