И все пак скандалът не се потули!Разследват извратената игра на ученици в Кочан!

Десетокласници се изгаврили със съученички, с монтаж превърнали техни снимки в порно материали, писа toppresa,com първа докато другите местни медии услужливо замълчаха. 

Един от младежите е преместен

Десетокласници от СУ “Христо Смирненски” в сатовчанското село Кочан решили да се изгаврят със свои съученички, като с монтаж превърнали техни снимки в порнографски материали. Лицата на девойките били взети от профилите им в социалните мрежи и монтирани върху тела на порнозвезди. Гаврата обаче не стигнала до тук, снимките се появили в различни социални мрежи.

Пострадалите били ученички от 9-ти до 12 клас от същото училище. Те изпаднали в шок и разказали на родителите си за гаврата. Десетки се оказали ученичките, попаднали под прицела на групата момчета, които си направили неуместната шега.

Родителите са подали жалба в полицията, която вече десетина седмици разследва и продължава да разпитва участниците в скандала. Установени са четиримата младежи, един от тях е бил инициатор на гаврата. Майките на момичетата разказаха, че децата им се депресирали от тази жестока случка, плачели и не искали от срам да излизат навън.

“Разговарях с родителите на момчетата, всички осъзнават стореното, казват, че било шега, която излязла от контрол. Сега съжаляват много, разстроени са и техните родители. Момчето инициатор вече е преместено в друго училище, а за наказанието на останалите трима ще решава педагогически съвет”, казва преди ден пред “Труд news” директорът на училището Гълъб Чаушев. Срещу него е тръгнала персонална проверка от МОН и местниге жители се надяват да се сложи край на директорското му феодалстване. Той е на години вече но не ще да се пенсионира, постът му е сладък и може би доходоносен,  носи се слух, че има досие от ДС, което му създало здраво лоби да не може да бъде бутнат от стола на директор толкова години въпреки, че около неговото управление ври от скандали. Един от който беше етнически, момиче от селото било изгонено да учи в Даспат, защото отазало да идва на училище без да носи бурка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене