Aрестуваха мъж и жена с дрога в Югозапада, и още…

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 34-годишен мъж от столицата за притежание на наркотично вещество. Проверката е извършена в кв. „Запад“ , двете опаковки канабис са открити в беседка до 34-годишния. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

34-годишна жена е задържана вчера от кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество. Служителите извършили процесуални действия в дома й, открили  бучка амфетамин. Видът на веществото е установен с полеви наркотест. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

17-годишен младеж е извършителят на 2 кражби от къщи в кв. „Изток“ в Кюстендил. От едната е отнел 4 стола, а от другата – 3 мобилни телефона, ръчен часовник и тонколона. При установяването му и проведените процесуални действия полицаите са открили и иззели от его и откраднатите вещи. Работата по изясняване на съпричастността на 17-годишния и към други противозаконни деяния  продължава РУ Кюстендил.

Вчера кюстендилски полицаи са установили извършителя на кражба на телевизор, котлони и фурна за вграждане от къща в кв. „Изток“,29-годишният извършител е задържан с полицейска заповед, работата по образуваното досъдебно производство продължава РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

10 чувала въглища е откраднал 47-годишен от стопанска постройка в кв. „Изток“ в Кюстендил, установен е от служителите на реда и е задържан с полицейска заповед. Преписка е образувана по случая в РУ Кюстендил.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене