СКАНДАЛ! В ДУПНИШКАТА БОЛНИЦА ТЕСТВАТ МЕНТЕ ЛЕКАРСТВА НА ТЕЖКО БОЛНИ!? Илачът се оказа „плацебо“!

HapchetaХора без глави, майки с окървавени деца и течаща вода и пламъци по стените,ужаси след приемане на медикамента !

 

81 годишна дупничанка била приета в тежко състояние със съмнение за инсулт в  Неврологичното отделение при МБАЛ „Св.Иван Рилски – 2003” ООД в Дупница. Точно на рождения си ден С.С. станала сутринта и отишла на чешмата да измие няколко чашки от кафе. Както си миех усетих, че ръцете ми не правят това, което аз искам.

 

Опитах се да кажа нещо, но не успях. Имам персийска котка, която веднага осети, че нещо с мен не е наред. Но тя милата как да ми помогне? Излязох навън, добре че краката ми не ме бяха предали. Отидох до една моя съседка и приятелка и се опитах да и кажа нещо, но… Тя разбра, че нещо става с мен. После вече нищо не помня. Спасиха ме. Много съм благодарна хората, които ме закараха до болницата и на завеждащ отделение д-р Борислав Кралев. Страхотен човек, сега нямаше да съм жива, ако не беше той и неговия екип. Веднага ми направиха снимки. Биха ми няколко инжекции и ме включиха на системи.  Докато дойде внукът ми от Благоевград, аз вече се бях съвзела, но още не можех да говоря нормално. По- късно, доктор Кралев донесе някакви нови хапчета и предложи да пробваме лечение с тях. Каза, че хапчетата не са пускани за продажба и че са някаква нова разработка. Аз и дъщеря ми се съгласихме да пробвам новите лекарства, даже подписахме документ в който декларираме, че всичко се прави с мое съгласие. И още след първия прием, о Боже… видях ада. Първо започна, пред очите ми да се появяват някакви жълти петна. Бях спокойна до момента в които в стаята  не започнаха да се случват странни… Странни е леко казано направо си бяха страшни неща…  Започнаха да ми се явяват хора, които държеха отрязаните си глави. Няколко майки с окървавени деца, децата плачеха много силно. От стените започна да  тече вода, тонове литри. Станах да пипна плочките, но ръката ми беше суха. Сложих възглавницата, върху главата си, за да не виждам тези ужасии. Тогава ми стана топло видях, че всичко е в пламъци. Станах от леглото и изтичах в тоалетната, заключих се там… Тогава, върху главата ми се изсипаха хиляди хлебарки, скакалци, стоножки… Със своите реакции изплаших жената, която беше с мен в една стая… Ужас… Дойдоха сестрите и лекаря и им казах, че не се чувствам добре от тези хапчета и ги спряхме веднага. Това изглежда много смешно за някой, но аз видях ада. Психичното ми състояние е отлично и въпреки, че съм на 81 години съм в добро здравословно състояние. През целия си живот, съм изпила най-много 20 хапчета. Лекувам се само с билки, даже и с кръвното съм добре. Въпреки, че тогава го бях вдигнала до 220. Аз имам пет правнуци с които се гордея много. И не искам още да напускам този свят. Благодарение на Господ и д-р Борислав Кралев, продължавам.

Съветвам всички да си пийват ракийка и чайчета и да се радват на живота. Дни по късно получихме становище от болницата с уверение че това е нормална тактика при такива пациенти защото илачът не се тества а е безвреден медикамент, с койт осе търси ефактът „плацебо“ .

Babata-3

Babata-2

Babata

 

 

 

Методи Байрактарски

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене