Община Благоевград обявява подбор за длъжността младши експерт Образование

Община Благоевград обявява подбор за длъжността младши експерт „Образование“.

Кратко описание на длъжността:

– Младши експерт „Образование“ участва в разработването на Общинска система за прием на ученици в първи клас и следи за изпълнението ú.

– Изготвя проекти на заповеди за комисии за обсъждане на Системата за прием в първи клас.

– Организира и участва в дейности, свързани с екипите за съвместна работа на институциите по обхващане и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна училищна и предучилищна възраст.

– Следи за сроковете във връзка с графиците на МОН за дейностите за осигуряване на познавателни книжки, учебници и учебни комплекти.

– Изготвя справки свързани с храненето на децата в задължително предучилищно образование и на учениците от I до IV клас в общинските детски градини и училищата.

– Изготвя отговори на писма и справки за предоставяне на информация на Регионалното управление на образованието Благоевград.

– Изготвя отговори на писма, доклади, становища, жалби и сигнали, свързани с предучилищното и училищното образование, при спазване на сроковете за приключването им.

Място и срок за подаване на документите:

Документите следва да бъдат представени в стая №329 в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №1 и регистрирани в деловодството на Община Благоевград в срок до 16.02.2024 г. включително. Те могат да бъдат изпратени и по електронен път имейл hr@blagoevgrad.bg, като в този случай заявлението за участие в подбора /по образец/ и документите към него следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене