Стартира ремонта на пътя Белица – Семково

Днес, стартира и  ремонтът на пътя Белица – Семково, който  кметът на Община Белица, Радослав Ревански  лично инспектира.

Проекта предвижда  изпълнение на изцяло нова конструкция на пътното тяло, изграждане на банкети, канавки и всички съоръжения свързани с безапосността на движението.

Предвидено е ново отводняване, нови водостоци, уширение на пътя, почистване на растителността на скатовете, полагане на кабелна линия за достъп на телекомуникации.

До началото на зимния сезон се очаква ремонтът на над 6 километровия  участък свързващ Белица с планинският курорт Семково да бъде изцяло приключен, както и 12 улици в града.

Беличани се чувстват радостни и щастливи от обновявения облик на града. Повече от 6 месеца текат ударни ремонти на уличната мрежа в общинският център-  Белица.

Освен 5 улици :“Иван Алексов“ „Даме Груев“, „9-ти септември“,“Равен“ и „Симеон Кавракиров“,в изпълнение на проект на общината по оперативна програма „Развитие на селските райони“,  ремонтни дейнсти се извършват и на още 7 улици: „Иван Вазов“, „Алкса Сачков“,“Яне Сандански“, „Народна победа“,“Люлин“,“Геуорги Андрейчин“ и „Никола Вапцров“ .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене