Мая Манолова със задоволство: „До Коледа ще е готова крепостната стена в Хисарлъка“

Мая Манолова със задоволство: "До Коледа ще е готова крепостната стена в Хисарлъка"

До Коледа ще бъдат приключени строителните работи по проектите, които финансира публичната инвестиционна програма на правителството в община Кюстендил.

„Проверка на място установи, че приключва работата по възстановяването на римската стена в Хисарлъка. Дори и недовършена тя вече се посещава от туристи. До край ще бъдат усвоени и 2, 5 млн. лв. отпуснати от държавата за строителството на Здравния център. В ход е и изграждането на водопровода за минералната вода, която да стигне до хотел „Кюстендил“ и спортен комплекс „Осогово“. С чест приключваме календарната година. Независимо, че не сме във властта, градът ни ще се развива благодарение на направеното“, заяви депутатът от БСП- Лява България Мая Манолова. Тя допълни със съжаление, че в Бюджет 2015 няма предвидени пари за публичната инвестиционна програма.

„Тя подпомагаше развитието на малките общини и бе гарант за икономически растеж и жалко ,че в криза не се заделят средства за инвестиции. Приключи и надеждата, че Здравния център ще се доизгради с участието на държавата“, коментира Манолова.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене