Месечен хороскоп за февруари

Напредък за Телеца

Февруари ще бъде динамичен месец. Повече за всяка зодия вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Периодът ще е сравнително спокоен. Събитията, каквито и да са, няма да създават сериозни пречки за реализацията на целите, към които сте се насочили. По-бързи и по-впечатляващи резултати ще получавате от дейностите, към които подхождате нестандартно. Оригиналните решения и смелите нововъведения ще улеснят напредъка ви.

Затрудненията, с които се налага да се справите, ще са сигнал, че трябва да намалите темпото, а не лично отношение на Вселената спрямо вас. Още в самото начало на месеца ще усетите, че интуицията и въображението ви са в синхрон. Логичните ви аргументи ще са достатъчно убедителни, за да мотивират околните и да ви осигурят подкрепата, от която бихте имали нужда.

Телец

Аспектите, които предстои да се случат във вашия знак ще се отразят положително на мисловните ви способности. Ще сте много по-изобретателни, неподражаеми и въздействащи. С постоянство, умерен ритъм и обмислени действия ще започнете да изпълнявате набелязаните дългосрочни проекти, уверено отстранявайки пречките по пътя си.

Финансовите постъпления ще са в рамките на предположенията ви. Задължително инвестирайте част от тях в собственото си развитие, за повишаване на квалификацията и подобряване на физическото си състояние. Изпълнявайте задълженията си отговорно, но не и мълчаливо. Огласявайте резултатите и споделяйте опита си. Ефектът ще надмине очакванията ви.

Близнаци

Взаимодействията между планетите ще подобрят и без това заложените ви умения за общуване и намиране на „сродни“ души. Ще постигнете стабилен баланс между физическото и психическото си състояние, което от своя страна осезаемо ще повиши ефективността ви.

Ще съумеете да анализирате задълбочено ситуациите, при които попадате, да ги прецените от различни гледни точки, да разгърнете перспективите, отчитайки натрупания опит и поуките от старите грешки. От съществено значение е в критичните моменти да контролирате емоциите, а оттам изказванията си, за да предотвратите появата на конфликти, ограничаващи инициативата ви.

Рак

Правилната тактика за следващия период е да сте „в крак с времето“ или по друг начин казано, да реагирате гъвкаво на обстоятелствата, възползвайки се от тях максимално. Опитайте се да изхвърлите от живота си старото, ненужното, което спира напредъка и дори ви връща назад и към което се придържате само от сантименти.

За представителите на вашия знак е типично да живеят с миналото, но е във ваш интерес да осъзнаете колко е важно бъдещето, да изградите устойчиво перспективните си планове. По този начин ще получите два ефекта: ще покажете индивидуалността си и ще постигнете максимална свобода на социалните контакти.

Лъв

През почти целия период ще сте енергични, самостоятелни, напористи и готови да отстоявате позициите си. Хрумванията ви ще са оригинални и най-важното, осъществими. През втората половина на месеца вероятно ще се наложи да предприемете някои промени, засягащи динамичния ви стереотип или обичайния начин на работа.

Дали екипната ще е с превес над индивидуалната или обратно ще трябва да разберете, ориентирайки се според обстоятелствата. Част от тях няма да отговарят на предпочитанията ви и може да предизвикат пристъпи на раздразнителност, несигурност, импулсивни реакции. Избягвайте прибързаните решения.

Дева

Постарайте се да синхронизирате социалните, обществените, професионалните и личните ангажименти. Трудно ще постигнете равновесие между работа и почивка. Степента на заетост ще е неравномерна, зависеща от външни фактори, принуждаващи ви да взимате бързи решения. Придържайте се към правилото, че потенциалните ползи трябва да са повече от потенциалните рискове.

След Пълнолунието във вашия знак обстановката ще е по-спокойна. Ще можете да прегледате направеното до момента, да установите пропуските, причините за забавянията, както и да ги наваксате. Осъзнавайки, че сте в контрол на ситуацията ще се успокоите и ще възстановите самоувереността си.

Везни

Приоритетно интересите ви ще са насочени към духовната страна на живота, а предпочитанията ви към творчески дейности, изискващи въображение. Паметта ви ще е силна, а мисълта достатъчно ясна, за да ви подскаже коя е адекватната реакция за всяка ситуация. Не се лишавайте от социални контакти, но и не прекалявайте с тях.

Осигурявайте си моменти на уединение, в които ще можете да подредите приоритетите, да възстановите силите и да поддържате устойчив тонус. Процес, благодарение на който ще сте достатъчно работоспособни, за да се справите с текущите задължения от всякакъв характер.

Скорпион

Силната интуиция и проницателност ще са най-силният ви коз в предстоящия месец. Безпогрешно ще ви подскажат как да маневрирате между препятствията и как да избегнете или поне да заобиколите конфликтните ситуации, които назряват около вас. Потоците постъпваща информация ще са впечатляващи, но и спрямо тях ще можете да разчитате на подсъзнанието, пресяващо „зърното от плявата“.

Отделяйки важното от второстепенното ще усвоите и използвате само данните, които са ви необходими без да губите време за подреждане на детайлите. В края на месеца ще можете да се занимаете със задачи, които не са били спешни и сте ги оставили на заден план. Съзнанието за добре свършена работа ще ви стимулира.

Стрелец

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Завишените нереалистични очаквания ще предизвикат неоснователни съмнения в собствените ви сили, които е за предпочитане да предотвратите. Извадете от програмата си всички дейности, от които не очаквате видими резултати и насочете усилията към онези, чието изпълнение ще е пряко свързано с материални придобивки.

През третата седмица на месеца ще се наложи да се справите с финансови затруднения. Деловите и личните отношения също ще са съпроводени с критични моменти. Поддържайте ги по начин, който не би ви въвлякъл в интрига или съмнителна манипулация.

Козирог

Тежестта на отговорностите през този месец ще падне върху договорните отношения. Достатъчно често ще се занимавате с уточняване условията по съществуващи и бъдещи сделки. Обстановката на моменти ще е напрегната и ще е от съществено значение да запазите присъствие на духа, да овладеете спонтанните реакции, за да не разрушите постигнатото с един замах.

Подхождайте прагматично и с доза предпазливост към всички оферти, които получавате. Проверявайте получената информация и изготвените документи няколко пъти, преди да сложите подписа си върху тях. Сериозни неприятности не се очакват, освен ако сами не си ги създадете.

Водолей

Определящите междупланетни влияния през този месец ще се случват във вашия знак. Още през втората седмица Меркурий ще навлезе там и ще се съедини с Плутон. Аспект, който ще стимулира въображението ви. Няколко дни по-късно Новолунието ще ви подтикне към активно прилагане на нововъведения, улесняващи работата ви. Част от инициативите може да не се получат от първия път, което да предизвика напрежение. Направете кратка пауза за „подреждане на мислите“ и ще успеете да довършите започнатото.

В средата на месеца Марс ще влезе във вашия знак и може да предизвика пристъпи на импулсивност, непредсказуемост, стремеж към надмощие и силово въздействие върху околните. Придържайте се към правилата и се старайте да не засягате чужди интереси. Няколко дни по-късно Венера също ще се съедини с Плутон. Аспект, който ще ви подскаже как да възстановите някои прекъснати връзки, да подобрите отношенията, да разширите влиянието си.

Риби

Условно месецът може да се раздели на две части – преди и след като Слънцето навлезе във вашия знак. Първоначално ще се наложи активно да се включвате в колективната работа и то повече с изпълнителски, отколкото с ръководни функции, независимо от позицията, която заемате. Около средата на месеца емоционалното ви състояние ще е нестабилно, ще сте неспокойни. В този период е за предпочитане да ограничите контактите и да подбирате компанията си.

След като Слънцето навлезе във вашия знак, ще се активира творческият ви потенциал. Няколко дни по-късно и Меркурий ще го последва, което пък ще подобри комуникативните ви умения. Съединението на Меркурий със Сатурн и Слънцето в последните дни ще е свързано със значителни, мащабни събития, изискващи решителни действия.

az-jenata.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене