Uva Nestum Wine & SPA и Therma Vitae в Топ 10 на SPA хотелите в България – представа за пълноценно преживяване

„Годината за комплексите Uva Nestum Wine & SPA и Therma Vitae – Профилакториум Огняново започна с избора им в топ 10 „Най-добри пет- и четиризвездни спа хотели в България за 2023 г., според оценката на гостите. Оценка, която е споделена в социални медии и дава най-обективна и искрена представа за преживяването на хората“, заявиха от администрацията на комплексите и допълниха:
„Щастливи сме и избирайки нас за домакини, гостите ни помагат да превърнем Гоцеделчевския регион в предпочитано място за рекреация, активна почивка и отдих.
Освен разнообразието от спа процедури, базирани на винотерапии и минералната вода, сме оценени в подхода ни в обслужването.
Нашите практики, които прилагаме и в двата си комплекса, за да осигурим изключително преживяване за гостите, включват на първо място отговорност към планетата ни, изразяваща се в минимална употреба на химикали и добавки във всеки процес от предлаганите от нас услуги.

Използваме местни и натурални продукти за храна, голяма част от които произвеждаме в стопанството си, а останалите набавяме от местни производители.
Оптимизирали сме потреблението на енергия – имаме фотоволтаичен парк в Uva Nestum Wine & SPA. Предстои изграждане на такъв в Therma Vitae – Профилакториум Огняново.
Минимизирали сме отпадъците си и се стремим към устойчиво и природосъобразно управление на ресурсите си.
Намалили сме времето за обслужване на гостите, за да не отнемаме от времето им за почивка.
Усилията ни са насочени в създаване на дълбоки и значими връзки между гостите и региона ни, организирайки и участвайки в културни дейности и събития, пресъздаване на обичаи и традиции.
С деликатно внимание посрещаме най-малките ни гости, осигурявайки им необходимите удобства спрямо възрастта и подходяща креативна анимация. Държим на персоналното обслужване с внимание към детайла, съобразяваме се с предпочитанията на гостите и се грижим за приятната атмосфера в комплексите.
Истински щастливи сме, когато изпращаме гостите си доволни и нашите хотели се превръщат в любими места за почивка!“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене