Петрич прокле Слави! ВИЖТЕ ЗАЩО!

26_14-640x300

ПЕТРИЧАНИ МРАЗЯТ ДЪЛГИЯ ЗА ГАВРАТА С ПЕВЕЦА

ПРОКЛЯТИЕ тегне над Слави Три­фонов заради гаврата спрямо Володя Стоянов-Войводата, убедени са съ­граждани на на­родния певец от Петрич. Хора от Юго­запада, които са почи­татели на Стоянов, при­знават, че самите те са изричали клетви срещу Дългия, ядосани от по­стоянните подигравки по адрес на Войводата в „Шоуто на Слави“.

Те дори смятат, здравословни­те проблеми на тв водещия през по­следните години са в резултат именно на саркастичните думи, отправени към маке­донския славей Воло­дя Стоянов.

Войната между извест­ния изпълнител на фол­клорни песни и Дългия се води от години. Войвода­та не приема, че Виктор Калев влиза в неговия образ и непрекъснато си прави пиар на негов гръб. Преди две години Стоянов се закани, че ще съди Трифонов зара­ди груби подигравки, тъй като вече му е писнало да се подиграват с него и семейството му по национална медия. Певе­цът обяви, че в продъл­жение на години тв водещият изпълнява поръчка срещу него Македонският славей обясни, че не приема в уж хумористична фор­ма Виктор Калев да го представя като олиго­френ. Впоследствие Во­лодя Стоянов се отказа да съди Слави, като обя­ви, че

Дългия ще бъде съден на небето за постъпките си фолклорният певец обаче реши да защити честта си, като запази правата върху марката Володя Стоянов-Войводата в патентното ве­домство.

„Всеки ден“ научи, че изпълнителят на „Мера според мера“ се отказал от съдебния иск срещу Трифонов заради Ванга и Петър Дънов. Певецът бе близък с пророчица- та, която спаси дъщеря му Гергана, когато била на 2 години.

Самата Ванга казала преди време на певеца винаги да прави добри дела и да не отмъщава. Войводата е и последо­вател на учението на Учителя и основател на Бялото братство, който също съветва да се из­чистим от негативизма, за да живеем по-добре. Почитателите на Воло­дя Стоянов от македон­ския край обаче смятат, че Дългия трябва да по­лучи наказание, защото прекалявал с циничните си шеги.

Не е християнско да прокълнеш някого ама Слави вече минава всякакви граници и се га­ври с когото си поиска, възмутени са петричани.

в-к „Всеки ден“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене