/ВИДЕО/ Костадин Кърджалийски е спортист на годината в община Гоце Делчев

Снощи при усобенo тържествена атмосфера и вълнуваща церемония снаха ясни номираните за „Спортист на годината“  спортни клубове, отбори, отделни спортисти и треньори с особени постижения в спорни прояви в различните видове спорт  и категории с особени заслуги през 2023 г., за популяризирането на спорта и повдигане авторитета на общината.

Очаквано, за носител на престижното звание „Спортист на годината“ бе определен Костадин Кърджалийски.

Той е представител на спортен клуб „КАЙТЕН“. Кърджалийски е републикански шампион по кикбокс стил „Ломик“ до 91 кг. През миналата година той заемаше престижни класации в множество национални и международни турнири а най-забележителният му успех бе 5-то на Световното първенство на W.А.К.О. по кикбокс в стил К1, Аубфейра, Португалия, в категория до 91 кг.

Радващ е фактът, че всяка година в Гоце Делчев се появяват все повече спортни клубове и отделни спортисти със сериозни заявки за номинация за „Спортист на годината“.

За тези които са порпуснали възможността да присъстват на емоционалното събитие, Топ Преса предоставя пълен запис на не забравимата церемония.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене