Дневен хороскоп за 13 януари

Алена с интересен хороскоп за съботния ден

Водолеите да пътуват с близки, а Рибите да отидат на романтична вечеря

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за съботния дне. По думите й Водолеите да пътуват с близки, а Рибите да отидат на романтична вечеря.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Ще откриете противоречие в мненията на вашите колеги, които може да объркат плановете ви не само за почивния ден. Не очаквайте помощ, а отхвърлете сами задачите си и прегледайте работата на по-младите и неопитните. Не ви съветвам да пътувате.

Избягвайте ненужните конфликти на работното  място, за да не се окажете сами, без подкрепа. Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ 

Не забравяйте, че опитите ви в почивния ден да се заемете с няколко задачи наведнъж няма да са успешни. Справете се с най-отговорната си задача, а ако имате време и с останалите, но с търпение и задълбоченост. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите ви отношения, породени от вашето  лошо настроение.

Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта- романтична среща, за която не бива да закъснявате. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Заради крайности в поведението си може да се окажете в пълна изолация, въпреки че денят е почивен и ви позволява спокойно и без напрежение да се справите със задълженията си на работното място. Наложете си търпение и преодолейте своята разсеяност.

Това е начинът да избегнете грешките. Вечерта намерете начин да се разтоварите от напрежението, като се разходите се или се срещнете с приятели. В приятна компания ще се освободите от напрежението. Сексуалните удоволствия са другата възможност да се заредите със сили.

РАК

Не ви съветвам в почивния ден да се проявявате като добродушни и лековерни, готови да поемете и работата на колегите си. Колегите ви уважават и подкрепят, но може да ви наложат да общувате с хора, които не са ви приятни. Примирете се и след това ти отдалечете. След работа бързайте да се приберете у дома.  Проявявате разбиране към проблемите на вашите близки.

Днес ще ви изненадат с покана за романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове вечерта, ако не сте семейни и сериозно обвързани. Ако сте семейни, дори и да сте уморени не се отказвайте и от желаните сексуални наслади.

ЛЪВ

Поредният успешен но и почивен ден за вас не е за изпускане, но не бъдете прекалено взискателни към околните. Планирайте задачите си, за да се справите без напрежение с всичките и да не пропуснете да се обогатите с нова информация.

Откажете помощта на вашите колеги, които само ще ви пречат. Ако ви накарат да изяснявате отношенията си не повишавайте тон. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени.

ДЕВА

Днес, въпреки че деня е почивен,  бъдете дейни, независимо в какво настроение сте, особено ако сте натоварени с нови, отговорни задачи, защото тяхното изпълнение ще ви донесе признание и уважение. Очаквайте предложение за задгранично пътуване.

В отлична форма сте. Ваши приятели търсят компанията ви. Доброто ви настроение и заразително. Не са изключени прояви на ревност, които ще доведат до задължително прехвърчане на искри  и до поредния скандал, ако не го избегнете. Очаквайте отказът на интимната си половинка от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Недоразумения в отношенията с вашите колеги, възникнали сутринта в почивния ден, могат да се отразят на настроението и самочувствието ви. Насрочете част от служебните срещи, които отменихте. Проведете ги според предварителния план и задайте въпросите, чиито отговори са свързани с успеха на вашите нови проекти.

Романтичното ви настроение е причина да сте изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Заетостта ви носи приходи в този почивен ден, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите с хората, които са ви се доверили. Начинанията може да ви донесат успех, ако не сте решили на всяка цена да надскочите вашите конкуренти.

Бъдете предпазливи, разумни и отговорни. От вас зависи дали ще имате посещение на приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради нахални съседи, които отказват да си тръгнат. Кажете им директно, че сте уморени и ще си лягате.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте пътуване, свързано с разширяване на бизнеса ви и срещи с нови задгранични партньори. Трудностите не бива да ви притесняват. Проверявайте поднесената ви информация. Предстои ви спокоен, хармоничен, съзидателен почивен ден, който ви обещава лични и професионални успехи. Не допускайте намеса в работата ви на случайни непознати хора.

Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен. Помислете за създаване на семейство и съхранете хармоничните си отношения. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на деня.

КОЗИРОГ

Ако не пренебрегвате служебните си задължения в почивния ден успехът е с вас. Вечерта изяснете причината за спора и ще се сдобрите. На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови. Не се карайте с брачната си половинка, не си разваляйте деня си.

Вечерта не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден.

ВОДОЛЕЙ

Използвайте почивния ден, за да се обогатите с нови знания и да пътувате с вашите близки, но внимавайте ако сте зад волана. Не пропускайте приятните разговори с ваши приятели, които ще ви разтоварят от натрупалото се напрежение. Деловите срещи, ако са неотложни, преценявайте от всички страни, като е най-добре да не провеждате служебни разговори.

Време е да внесете хармония и в отношенията с колегите си, за да сте в хармония и у дома. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

РИБИ

Предстои ви важен почивен ден за вашия бъдещ професионален път, не го пропилявайте, а сериозно се замислете за посоката, в която трябва да поемете. Вземете решение дали да направите промени и да разширите бизнеса си или да се насочите към нещо ново. Отдалечете от пътя си хората, които ви пречат да се изявите, а и Съдбата ще ви подкрепи.

Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка, да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове.

Източник: Труд

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене