НОМИНАЦИИ В КАТЕГОРИЯТА „СЪСТЕЗАНИЕ НА ГОДИНАТА“ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

НОМИНАЦИИ В КАТЕГОРИЯТА „СЪСТЕЗАНИЕ НА ГОДИНАТА“
1. Национален турнир “Купа Неврокоп” 07-08 май 2023 г., организирано от СКХГ “Неврокоп” Гоце Делчев.
2. Международен Турнир по хандбал “Атанас Карабельов“ –
Турнирът се превърна в традиционен за Гоце Делчев. Заради неговата мащабност и продължителност от три поредни дни. Освен своята състезателна част, турнира се превръща и в атрактивно шоу за състезатели и публика със светлини ефекти, озвучаване, откриване и закриване. Имаме признанието на много спортни организации, че такова спортно събитие не се случва често в България. Присъствието на гости като Министъра на спорта Димитър Илиев, който откри последното издание на турнира, и именитият ни спортист Петър Стойчев сами по себе си са показател за значимостта и оценка за турнира.
3. Национален и Международен турнир „Цветовете на Пирин и Купа Гоце Делчев“, организиран от КХГ „Пирин ЕМ“ град Гоце Делчев.
4. Хард Ендуро Корница Нокаут / Hard Enduro Kornitsa Knockout
Състезание с мотори, което се проведе на 27-28 май 2023г. на мотополигон с. Корница. Организира се за трета поредна година от Ендуро Клуб Корница с подкрепата на Община Гоце Делчев и Българската федерация по мотоциклетизъм. Състезанието бе кръг от Републиканския шампионат по ендуро за 2023г., като в него участие взеха рекорден брой 230 лицензирани от федерацията състезатели от цялата страна, разпределени в 5 класа – ПРО, ЕКСПЕРТ, СЕНЬОР, СТАНДАРТ и ЖЕНИ. За втори пореден път състезанието в Корница спечели титлата за най-доброто организирано състезание в България през годината.
5. Купа Неврокоп- международен турнир по борба

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене