Хороскоп на деня

ОВЕН

Бъдете организирани и си наложете самодисциплина, колкото и да ви е трудно, защото предпочитате да дисциплинирате околните. Ще се ядосвате, че някой постоянно прекъсва работата ви, като ви възлага допълнителни задачи, но ви носят добри приходи. Въпреки това се справяте успешно. Обърнете внимание на предложенията  и намерете изгодата за себе си. След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им, но не бъдете прекалено гостоприемни. Предпазвайте се от разправии с брачната половинка. Заради това неочаквано гостуване и неприятни разговори може да се лишите от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Успехът няма да ви изостави, въпреки завистта която ви следва, ако сте коректни и не отричате възможностите на колегите си. Вашата общителност и прямота ви носят полза, но са причина колегите ви да бойкотират работата ви, защото вече не успяват да се примирят с успехите ви. Не се ядосвайте и вървете по избрания път. Следобед пътувайте служебно, а когато се приберете си създайте положителни емоции с колеги, приятели и със семейството си. Вечерта бъдете мили с любимите си и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Не се натоварвайте с проблемите на хора, които възникват заради техни действия. Съчувствието, което проявявате днес само може да ви навреди. Стойте настрана и се съобразете с изискването да внимавате с думите и да не правите непоискано добро. На работното място сте напрегнати и не особено активни, а с това бавите бързото приключване на задачите. Вечерта не настоявайте пред близките си да ви гостуват приятели, ако те не са в настроение за гответе и продължителни разговори или се чувстват изморени. По-добре се отдайте на чувствата си и на сексуални наслади.

РАК

За да се справите със служебните си задачи подхождайте към тях отговорно и не се вживявайте в дребните препятствия по пътя си, дори и ако са причинени от неочакваности. Не проявявайте загриженост към ваш колега, който се опитва да се оплаче на всички около себе си, защото няма как да му помогнете, а и той не иска помощ, само си мърмори, за да дразни всички. Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото всяка възрастова група може да намери там своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и със задължително поддържане на добра лична хигиена.

ЛЪВ 

На работното място се постарайте да не допускате намесата на некомпетентни съветници Съдбата ви забранява пропуските и грешките и наказва заради липсата на предпазливост. Неочаквано ще ви потърсят влиятелни личности, които искат да работите заедно с тях, но бъдете предпазливи към тези обаждания. Благоприятни са интелектуалните занимания. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова емоционална връзка. Новите ви завоевания няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение, а тези от вас, които са семейни ще са причина за раздяла.

ДЕВА

Вземете си работа у дома и се заемете със счетоводните си документи, за да сте наясно какви са финансовите ви постъпления от изминалите месеци. Ще възникнат проблеми, които можете да избегнете, ако си наложите търпение. Потърсете компромис в колегиалните си отношения, ако искате да изгладите недоразуменията. Следобед се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост и поредното закъснение, въпреки обещанието да си вземете почивка. Вечерта, ако сте се сдобрили, се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

От вашата упоритост зависят успехите ви и бъдещите ви професионални планове. Отдайте се на задълбочена работа и без колебание завършете започнатите задачи, дори и ако трябва да останете след края на работния ден, въпреки недоволството на вашите близки. Вечерта, колкото и да сте изморени, се отдайте на почивка и приятни занимания. Пригответе вкусна вечеря за близките си. Сексуалните удоволствия са заслужената награда за вашето старание да сте мили с любимите си хора.

СКОРПИОН

Имате желание да отхвърлите по-голямата част от служебните си задължения. Справяте се добре с рутинните си занимания. Разговорите за инвестиции отложете за следващата седмица. Следобед сте длъжни да проведете неприятни делови разговори и да се разделите с нелоялните си подчинени. Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте си взели дозата удоволствие предварително.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте да получите предложение за делови пътувания през следващата седмица, не едно, а няколко, но преценете дали си струва да се включите във всичките. Ваш колега иска да повиши професионалната си квалификация и разчита на помощта ви. Дайте му съвет.  Заемете се и със семейните си задължения, като обсъдите проблемите на близките си. Направете необходимите промени в подредбата на дома си. Отделете време за разговор с близките си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Информацията, че сте оценени от хора с високо обществено положение, ще ви издигне в собствените ви очи. Във ваша полза е да продължавате да работите върху себе си.  За пореден път ваши роднини притесняват и вас заради провалите си. Кажете им, че няма как да сте им полезни и приключете с опитите да ви използват. Не пропускайте вечерта да си дадете почивка, да вечеряте с близките си, за да съберете сили за очакващата ви на следващия ден спешна задача. Дарете приятни мигове на любимите си. Вечерта се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ 

Възможно е подобряване на финансовото ви състояние. Намерението ви да пътувате, за да се срещнете със задгранични делови партньори няма как да се осъществи днес. Бъдете упорити, ако се налага да отстоявате мнението си пред вашето семейство. Не се поддавайте на увещания да ипотекирате жилището си в полза на ваши роднини. Стабилизирайте отношенията с близките си, най-вече с брачната си половинка, ако сте ги поразклатили заради опита да я обсебвате. Не нарушавайте хармонията в дома си. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Деловите срещи и разговори няма да ви донесат очакваното удовлетворение, затова е по-добре да не ги провеждате днес. Приемете, че каквото и да сте планирали в този ден в професионален план ще ви натовари и изнерви, но няма да е успешно – променете плановете си. По-добре, ако имате възможност, си почивайте и съберете сили за следващите дни. Намерете друг начин и по-подходящ ден, за да наложите мнението си в семейството, ако е свързано с ремонти или спешни покупки. Брачната ви половинка има проблеми, които блокират сексуалните й желания. Поговорете и се опитайте да помогнете.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене