„Пирин“ падна злощастно от „Левски“ в Благоевград

101377-pirin-unoshi-02

Юношите старша възраст на „Пирин“ Благоевград до 19 години загубиха злощастно от „Левски“ с 0:2. Двубоят от юношеската група се игра на стадион „Христо Ботев“. Въпреки победата на столичани, резултатът е изключително нереален.

„Орлетата“ на Стефан Гошев започнаха много надъхано двубоя и най-напред след центриране от дясно Кирил Грозданов с левия крак изпрати топката в напречната греда и тя тупна някъде около голлинията. След половин час игра Браян Марков, който бе много активен през целия двубой, изскочи сам срещу вратаря на „Левски“, но стреля на сантиметри от страничната греда.

За сметка на това футболистите на „Левски“ показаха убийствена ефективност и вкараха 2 гола за 2 минути. В 42-та минута Попчев засече отблизо една отбита от вратаря Урдарски топка. В 44-та минута пак Попчев засече от 7-8 метра с десния крак едно центриране и топката с много странна парабола удари страничната греда и влезе в мрежата.

Две минути след началото на второто полувреме отново шансът обърна гръб на „орлетата“. При едно разбъркване Мартин Топузов от 10-ина метра вместо в опразнената врата отново нацели дясната греда. Въпреки натиска на „Пирин“ до края на мача те не успяха да вкарат дори и почетен гол.

Автор: Стефан Дамянов, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене