Община Благоевград обявява поръчка за ремонт на обществени сгради

1Община Благоевград обявява възлагане на обществена поръчка чрез публична покана по реда на Глава осма „а“ от ЗОП, за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Основен ремонт на Клуб на пенсионера в кв. Грамада в гр. Благоевград и Ремонт на покрива на обществена сграда на ул. „Тодор Александров в гр. Благоевград“ по обособени позиции“:

  1. Обособена позиция №1 „Основен ремонт на Клуб на пенсионера в кв. Грамада в гр. Благоевград“ и
  2. Обособена позиция №2 „Ремонт на покрива на обществена сграда на ул. „Тодор Александров в гр. Благоевград“

Публичната покана за възлагане на обществената поръчка е публикувана в Регистъра на обществените поръчки към Агенция по обществени поръчки гр. София и на профила на купувача на електронния сайт на община Благоевград www.blgmun.com  на 28.11. 2014 г.

Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за извършване на ремонтните строително-монтажни работи, предмет на настоящата обществена поръчка е в размер на 21 166.67 лева без ДДС или 25 400 лева с ДДС осигурен финансов ресурс от възложителя, който не може да се надвишава, разпределен по обособени позиции както следва:

  1. По обособена позиция №1 „Основен ремонт на Клуб на пенсионера в кв. Грамада в гр. Благоевград – 10 000лв. без ДДС или 12 000лв с ДДС;
  2. По обособена позиция №2 „Ремонт на покрива на обществена сграда на ул. „Тодор Александров в гр. Благоевград“- 11 166.67лв. без ДДС или 13 400лв с ДДС.

Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”икономически най-изгодна оферта”.

Показателите за оценка на предложенията и начинът на определяне на тежестта им в комплексната оценка се извършва на база: Коф. = К1 + К2 + К3

където:

К1 – Размер на предложената цена -Максимална тежест 60

К2 – Срок за изпълнение на поръчката -Максимална тежест 25

К3 – Гаранционен срок- Максимална тежест 15

Срокът за изпълнение на строителството не може да бъде  по-малък от 10 и по–голям от 20  календарни дни, след сключване на договор за изпълнение.

Оферти за участие се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на  09.12.2014 г.

Офертите ще бъдат отворени на 10.12.2014 г. от 11.30 ч. в Зала 101 в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №1, гр. Благоевград.

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене