Няколко идеи как да носите цвета на 2024-а „прасковен мъх“

Изберете кецове в модния тон

Институтът „Пантон“ обяви своя традиционен „цвят на годината“, представяйки мек и вкусен прасковен нюанс, наречен peach fuzz или „прасковен мъх“. Кремообразният нюанс напомня за топъл залез или деликатно цветно листенце. Според Pantone Colour Institute той е: „уютен и утешителен нюанс, подхранващ състрадание и доброта“. Тонът преодолява пропастта между топлина и комфорт с романтика и изтънченост.

Всяка година цветът на годината на Pantone улавя духа на времето. Заради акцента си върху успокояването и подхранването, „прасковен мъх“ изразява оптимистична енергия, която се надяваме да видим реализирана през следващата година. В редовете по-долу ви предлагаме няколко идеи как да стилизирате този цвят. И така:

Комбинирайте „прасковен мъх“ с бургунди

Подиумите нашепват свежо стилно вдъхновение с новия цвят, като го смесват с богати цветови комбинации, които служат като основа на по-светлия тон. Модните асове демонстрираха комбинация от наситено мерло и мека праскова, което създава усещане за хармоничен тоалет. Когато стилизирате нежния нюанс, ви съветваме да не съчетавате цветове, които са еднакво меки. Имайте предвид, че светлият нюанс оживява, когато се носи с наситен или по-силен тон.

Изберете панталон в модния нюанс

Можете да вдъхнете нов живот на зимния си гардероб като избягате от традиционните нюанси и изберете панталон с цвят „прасковен мъх“. Можете да го съчетаете с дебел, пухкав пуловер в бяло, както и с любимото си сиво сако.

Обърнете внимание на чантата

Този кокетен цвят е идеален за аксесоари, тъй като той ще добави щипка цвят към визията ви. Ако не си падате по светли тонове, но все пак искате да сте тренди, можете да потърсите малка чанта с дълга дръжка. Ако пък тя съчетава розово и „прасковен мъх“ – попаднали сте на истинска модна находка!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Михаела Лазарова

dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене