Дали Борисов ще прости на бегълците и ще реагира тактически да ги привлече с указания да се доказват всеки ден или просто ще ги отсвири - само той си знае.

Истерия! Отцепници от югозапада всячески искат да се върнат в ГЕРБ!

Какво се случва? Хора от югозапада влиятелни политици, личности заемащи високи държавни и избираеми длъжности, които уж със скандали възмутени и огорчени напуснаха партията на Бойко Борисов масово се опитват да се върнат в ГЕРБ. Знаете, че Топ Преса разполага не само с добре осведомени но и преки свидетели на процесите, които излизат или се случват от нашите страници.

Една от причините за този процес е, че повечето осъзнават фактът, че правителството ще оцелее до края на мандата, какито са прогнозите на повечето сериозни анализатори, а основното е, че поправилата на ротационния принцип идва времето кормилото на властта да се поеме от ГЕРБ. По далновидната причина на повечето сериозни екс гербери обаче си остава фактът, че пробваха какво е на „свободния политически пазар“ залепвайки се до нови ялови политически проекти или опитали да се развият сами. Общо взето резултататие им са около нулата но и дори да имат такива, то те са толкова, колкото да имат с какво да се пазарят пред лидера на партията. Дали Борисов ще прости на бегълците и ще реагира тактически да ги привлече с указания да се доказват всеки ден или просто ще ги отсвири – само той си знае. Поуката обаче от цялата история остава и тя е клишираната чиста истина – никога не плюй в ръката, която ти е давала хляб. И не плюй човека, който теб те е направил такъв.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене