Хороскоп на деня

ОВЕН

Честита Нова година! Днес денят е празничен и почивен, а вие сте планирали срещи, но няма да са успешни, защото хора, с които искате да се видите може да не са на разположение. По-добре ги отложете за следващата седмица и, ако държите да работите, се заемете с вашите служебни задачи, заради вече ретроградния Меркурий. Не взимайте спонтанни решения. Не пътувайте. Бъдете активни и докажете на вашите колеги, че знаете какво искате да постигнете. Не ви вярват, че сте влюбени и искрени в чувствата си, защото показвате друго поведение и различно от познатото си лице. Разочаровали сте любимите си хора и сте си спечелили нежелание за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Честита Нова година! Забравете намерението си в празничния и почивен ден да се срещате с непознати хора, които искат да ви посетят на всяка цена, защото изобщо не са добронамерени и целта им е да ви навредят. Меркурий е ретрограден и стимулира предвидливостта ви. Разговорите на работното ви място ще бъдат успешни, ако са само с вашите колеги и ако не налагате мнението си и не спорите. Вие сте силната страна и те ще го разберат, ако сте тактични и умерени. Всички планове, свързани със семейството ви и приятното прекарване на вечерта обмислете след работно време, ако се налага да работите. Несемейните да не търсят случайни сексуални партньори, за да избегнат бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Честита Нова година! Сутринта, въпреки че деня е празничен и почивен, се срещнете с хора, занимаващи се с благотворителност. Не им давайте обещания за финансова помощ, ако нямате гаранция, че средствата ще се използват по предназначение, а и е във ваша полза да искате документи, свързани с това им искане. Успехът ви зависи само от вас при започналото ретроградно движение на Меркурий. Самостоятелната работа също ви носи успехи, особено ако е интелектуална или творческа. Вечерта проведете разговор за изясняване на проблемите в дома си. Ако трябва поднесете извиненията си, за да разчупите ледовете, които вече се превръщат в айсберг, помитащ всичко пред себе си. Замръзват и сексуалните ви отношения, а този факт ви потиска и наранява самочувствието ви.

РАК

Честита Нова година! Заемете се с работа изискваща творчески подход и въображение, но в празничния и почивен ден спазвайте повелята на все още ретроградния Меркурий. Денят е напрегнат, но ви позволява с лекота да стабилизирате отношенията си. Вашата активност на работното място е гаранция за финансови постъпления. Не предизвиквайте нежелателни служебни промени, за да избегнете финансовия провал. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в семейството. Нищо чудно да се сблъскате с проблеми в личните отношения и сексуалния живот, които ще ви накарат да преразгледате поведението си, колкото и да ви е трудно.

ЛЪВ

Честита Нова година! Днес денят е празничен и почивен, но вие сте без настроение. Неприятен проблем ви потиска и депресира в почивния ден, но причината не е във вас. Оставете на тези, които са го създали, да го разрешат, като имате и подкрепата на ретроградния Меркурий. Не сте длъжни да поемате чужда вина. Успехът ще е с вас, ако сте внимателни при наложителни разговори с вашите колеги и не сте нападателни. Вслушайте се в техните съвети. Няма да ви липсват семейни проблеми, ако сте импулсивни и си казвате директно мнението за брачната половинка пред странични хора. Няма да сте готови за сексуални наслади заради напрежението, създадено предишния ден.

ДЕВА

Честита Нова година! Сутринта в този празничен и почивен ден проведете планираните срещи, които са от значение за проектите ви до края на месеца, особено след като вашите задгранични партньори са готови за диалог, но съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий. Наложете си спокойствие, за да избегнете проблемите с вашите началници. Не доказвайте правотата си с агресия, защото никой няма да ви изслуша. Най-много да си навредите в отношенията с вашите колеги. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, която не е типична за вас, но видимо половинката ви е помогнала чашата на търпението ви да прелее. Не се изненадвайте, ако сами се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Честита Нова година! От сутринта в почивния и празничен ден обсъдете с вашите колеги плановете си до края на месеца, заради ретроградното движение на Меркурий през първите две десетдневки, за да не страдате от липса на време, а се заемете с новите си задачи около обед, защото разговорите са важни и сте длъжни да им дадете предимство. Небивал успех ще пожънат творците. Не се колебайте и изявете интелекта си, ако се налага да говорите пред хора, които виждате за първи път. Заядливият тон би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Следобед разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Честита Нова година! Материални ви успехи са гарантирани, ако завършите до края на празничния и почивен ден започнатите задачи, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Забравете за намерението си да давате дори кратка заявка да сменяте работата си и да давате гласност на все още неясното си решение в този, само защото някой ви е засегнал и искате да избягате. Осъзнавайки се след броени часове няма да си простите тази грешка. Успехът е с вас, но на късмета си изобщо не разчитайте! Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и умората, която сте натрупали в излишък.

СТРЕЛЕЦ

Честита Нова година! Начинанията си ще завършите с успех, ако н празничния и почивен ден нямате други планове, но каквито и да са, късмета може да ви споходи, ако не заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Запознанствата и деловите срещи са успешни. Не спорете без причина с колегите си, само заради желанието ви да се намесвате в разправия, която не ви засяга. Пътуванията са успешни. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма заради стореното, ще изпитвате вина и ще избегнете сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Честита Нова година! Налага се въпреки празничния и почивен ден да отстоявате авторитета си. Сторете го без колебание, за да успеете спокойни и заредени със сили и добро самочувствие да поднесете новите си идеи и да убедите вашите колеги да ви подкрепят. Денят ще ви дари с невероятни изживявания и приятни емоции. Активността на работното място ви обещава отлични приходи и признание, ако сте разумни, защото Меркурий е ретрограден. Денят ви е спокоен и изпълнен с положителни емоции. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Честита Нова година! Днес, в празничния и почивен ден, ви се иска да пътувате, но е добре да сте наясно, че имате възможност да се справите с рутинните си задължения. Не правете опити да търсите ново поприще за професионална изява заради ретроградното движение на Меркурий. Внимавайте със запознанствата. Отложете деловите срещи и разговори с непознати посетители, за да си спестите неуспехите и разочарованията. В личните ви отношения сякаш има леко пропукване, без да знаете защо и кога е започнало. Ако сте сгрешили, променете поведението си, поднесете извиненията си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

РИБИ

Честита Нова година! Въпреки препятствията на пътя ви в празничния и почивен ден, породени от грешки на ваши колеги и близки, и въпреки ретроградното движение на Меркурий, сте уверени в силите си и ще се справите блестящо със служебните си задължения. Не допускайте странична намеса в работата ви. Уговорената преди броени дни делова среща е добре да осъществите сутринта, защото следобед може да се наложи да я отмените заради неотложни задачи. Ваши роднини вредят на личните ви отношения, защото са се озлобили заради професионалната ви позиция и обществено влияние. Очаквайте да заведат срещу вас иск за имоти, на които нямат право. Вечерта ще се изпокарате с интимната си половинка и ще забравите за сексуалните си фантазии.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене