Скандал в Белица! Лидерът на ГЕРБ там пак се прояви като мутра!

Луд екшън и стрелба в Белица! Арестуваха баща и син Пандеви от разложкото с. Д. Драглище и герберът Иван Стойчев, нападна ли полицай, отишъл на сигнал за скандал в заведение „Иван и Петър“ в Белица! Това не е първата подобна мутренска проява на Стойчев.

Три лица бяха задържани, заради нападение над полицай по време на изпълнение на служебните му задължения, това се случи снощи в заведение в Белица. В ареста за 24 часа са баща и син Иван и Тодор Пандеви от село Долно Драглище и активистът на ПП ГЕРБ Иван Стойчев.

Снощи около 23:00 часа от заведение „Иван и Петър“ в Белица е получен сигнал за скандал между две компании. На място пристигнал дежурен полицейски екип. При опита скандалът да бъде укротен и лицата задържани, бизнесменът Тодор Пандев напада с бутилка инспектор Костадин Дункин, който успял да го изведе навън, където към тях се присъединил и бащата на Тодор, Иван Пандев- Бутлето, един от известните бизнесмени в района, занимаващ се с дървопреработване и дърводобив.

В скандала се намесил и Иван Стойчев, активист на ПП ГЕРБ в Белица, който си имал стари дразги със собственикът на заведението и често правил опити за провокация, като преди време правил опит да влезе с джип в заведението.

Пандеви и Стойчев започнали да дърпат и да крещят срещу полицай Дункин, който за да спре кавгата, произвежда изстрел във въздуха. Няма пострадали от стрелбата. След намесата и на другия полицай, с който е бил Дункин, както и пристигналите на място още колеги на Дункин, баща и син Пандеви и Стойчев са задържани за 24 часа в ареста на полицията в Банско.

Очаквайте подробности!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене