Община Кюстендил: Да посрещнем заедно 2024 година на площад „Велбъжд“!

В Кюстендил тази година ще цари истинско веселие в новогодишната нощ! Празничната програма, организирана от Община Кюстендил, започва в 23:30 ч., когато новогодишното тържество ще бъде открито от водещата на събитието Люба Пашова, а сцената ще бъде завладяна от изпълненията на талантливата Йоана Сашова.

В минутите преди да изпратим старата година и да посрещнем новата 2024, кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов ще отправи своя поздрав към кюстендилци, а в полунощ празнични фойерверки ще озарят нощното небе.
В първите часове на 2024 ще отпием заедно по глътка шампанско, осигурено от Сдружението по туризъм и Община Кюстендил, а на сцената на площад „Велбъжд“ ще излезе солистката на ансамбъл „Пирин“ Димана Боянова и заедно ще извием традиционно българско хоро под звуците на любими народни песни!

В първите часове на Новата година сме подготвили за присъстващите на площада и специална изненада: заедно с новогодишните късмети ще бъдат раздадени над 70 ваучера на обща стойност над 2 000 лв., подсигурени от Сдружението по туризъм.
Очакваме Ви на площада, за да прекараме една незабравима новогодишна нощ! Нека заедно изпратим 2023 г. и да посрещнем новата 2024 с много радост!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене