Жест на доброта и подкрепа в Гоце Делчев! Васил Чапкънов организира благородна кауза

Здравейте

Относно всички дарители и включилите се в кампанията за набиране на средства за Васил Чапкънов. Трансплантацията на Васил мина успешно, сега е във възстановителен период, който ще трае поне една година, приема нужните медикаменти и ходи на допълнителни профилактични прегледи всеки месец.

Преди няколко дни Васил ми писа поиска съдействие по-какъв начин точно ще бъде най-добре да ВИ благодари на всички вас за това, че го подкрепихте в един от най-трудните моменти в живота му. Срещнахме се лично изглежда добре, чувства се добре. И намерихме решение на това. Само за 3 дни успяхме да го организираме. И се надяваме, че хората ще бъдат спокойни, че даренията им са стигнали до един честен и искрен човек.

По-същество Васил ще зарадва с хранителен коледен пакет 100 човека най-нуждаещите се социално слаби жители на община Гоце Делчев. Свързах се чрез приятел с Вера Мингова отговорник Социален Патронаж гр. Гоце Делчев. Споделихме желанието ни с Васил. Г-жа Мингова приветства идеята ни и се оказа, че именно тази бройка имат най-голяма нужда от подкрепа. Ангажира се да сортират продуктите като пакети и да бъдат раздадени за Коледа с помощта на Социален Патронаж гр. Гоце Делчев. За което изказваме най- искрени благодарности на Вера Мингова и целият и екип. Огромни Благодарности на всеки дарител. На всеки включил се в кампанията чрез споделяния. На десетките хора желаещи да сложат дарителски кутии по магазини, офиси, салони, цехове, табако шопове, автосервизи и много други обекти.

Пожелаваме Ви на всички вас весели празници. Посрещане на една изпълнена със здраве Нова Година.

Венцислав Димитров

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене