Банскалии зарадваха предколедно пенсионери и хора в нужда

За поредна година в Банско бе проведена доброворческата Коледна инициатива на националната кампания на Бъди човек „Подари коледна вечеря на човек в нужда“, предаде репортер на „Фокус“.

„Успяхме да раздадем над 65 пакета с хранителни продукти на пенсионери и хора в нужда в Банско. Започнахме на 15- ти декември вечерта, 17- ти понеделник и приключихме на 18-ти. Този път освен редовните ни мили местни банскалии, посетихме и нови, които прибавяме в нашия списък за дарения“, разказват организаторите.

От хранителен магазин „Берта“, на добронамереното и любезно семейство Йодранка, Костадин, Димитър и Николай Еринини, старателно подбрали хранителните продукти и приготвили всички чанти.

„Те са редовни наши дарители във всички инициативи на кампанията. Още три чанти с хранителни продукти получихме от учителката в НУ „Паисий Хилендарски“ Катя Тренчева, както и една от анонимен дарител.Сложихме и по една картичка с коледен поздрав изработена от учениците и ЕПЛР(Екип за подкрепа на личностно развитие) към СУ „Неофит Рилски“ – град Банско“, допълват от инициативата.

Екипът на Бъди човек – Банско се прекланя пред всички вас, които са отделили лични средства, за да направят Коледата на хората в нужда малко по-спокойна и щастлива.

„Благодарим и на Георги Иванов и Фондация „Латинка Иванова – Лати“ за поредната подкрепа с над 10 пакета с хранителни продукти. Благодарим и на нашият основен дарител и неговото семейство, като им пожелаваме да бъдат благословени за здраве, благоденствие, успешен бизнес и да бъдат щастливи!“, споделят още от екипа на Бъди човек – Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене