Потвърдено: Ражда се нова партия около Радев ГРАФИКА

Болшинството от читателите на БЛИЦ са категорични, че мераклиите за властта нямат свършване

В България безспорно се наблюдават доста интересни политически събития. Няколко неща са безспорни – всеки си мечтае да е на работа сред 240-те депутати в Народното събрание (НС). И защо не! Парите са добри, работата малко, а предимствата и облагите много.

Разбира се има и по-предприемчиви хора и те искат да се прицелят директно в министерските кресла, а защо не и в президентската позиция.

За да има политическа кариера по традиция у нас първо трябва да се мине през политическа партия. Дали заради това или по други причини, но в последно време все повече се говори, че около президентът Румен Радев ще бъде сформирана нова партия.

И не, не говорим за „Продължаваме промяната“ (ПП), чийто съпредседатели Кирил Петков и Асен Василев тръгнаха като министри от служебен кабинет на Радев.

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Според източници от политическите среди новата партия на държавния глава ще има доста патриотично име, а какво е то може да видите ТУК!

Твърдеше се, че и Ваня Григорова, която се бори за кметското място с Васил Терзиев, ще оглави политическата структура на президента, но на този етап сегашният общински съветник от столицата отрича да има такива намерения.

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Именно покрай всичките тези спекулации БЛИЦ реши да попита читатели си: „Ще има ли нова партия около президента Радев?“.

Ражда се нова партия, всичко тръгнало от наистина голяма фигура

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Болшинството бе категорично! 37.87% веднага заявиха: „Да, мераклиите за властта нямат свършване“.

И да има, едва ли нещо ще се промени в България“ – на това неутрално, но и песимистично мнение са 33.81% от читателите на БЛИЦ.

Според 11.88% от тях няма да има нова партия около Радев, защото „подобни проекти се оказаха ялови“.

Не ме интересува“ – бе категоричното мнение на 14.52% от читателите на БЛИЦ, а едва 1.93% заявиха, че „нямат мнение“.

 

blitz.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене