В БАНСКО И РАЗЛОГ НАБИРАТ КАНДИДАТИ ЗА ДОБРОВОЛНА И ПРОФЕСИОНАЛНА ПРИЕМНА ГРИЖА ЗА ДЕЦА

Дирекцията „Социално подпомагане“ – Разлог активно търси и подбира кандидати за доброволна и професионална приемна грижа за деца до 5-годишна възраст, непридружени чужди граждани.
Приемната грижа предоставя възможност за доброволно или професионално участие, като основната цел е предоставянето на обич и грижа на малките деца, които се нуждаят от стабилно семейно обкръжение.

За да станете приемен родител, e необходимo:
✔️Да разполагате с подходящи условия за отглеждане на дете в семейството;
✔️Да сте клинично здрави и способни да осигурите необходимата грижа;
✔️Да не сте осъждани;
✔️Да не сте лишавани от родителски права.

Всички желаещи да научат повече за възможностите и изискванията за приемни родители, могат да се обръщат към Дирекция „Социално подпомагане, отдел „Закрила на детето“, гр. Разлог, ул. „Арх. Александър Баров“ 2, тел. 0882826039 или в гр. Банско, на адрес ул. „Хаджи Вълчо“ 2, тел. 074988499

Дирекцията се стреми към създаване на подходящи условия и обучение за всички приемни родители, с цел обогатяване на детските животи и осигуряване на безопасна и любяща среда за тяхното развитие. Ако споделите идеята за предоставяне на дом и грижа на деца в нужда, не се колебайте да се обърнете към тях и да станете част от този важен проект.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене