ВМРО-САНДАНСКИ Е С НОВО РЪКОВОДСТВО

На проведена общинска отчетно-изборна конференция, на 7 декември ВМРО – Сандански избра своето ново общинско ръководство.

За нов председател бе избран Павел Пъхнев – кмет на с. Склаве. В 7 членното ръководство единодушно бяха избрани и: зам. председател – Любомира Дончева (дългогодишен председател на младежката организация в Сандански), секретар е Костадин Миндов (общински съветник) и членове – Георги Батев (председател на общински съвет Сандански), Ивелин Терзийски (общински съветник), д-р Георги Панчев (общински съветник) и Георги Миталов (кмет на с. Ласкарево),

Новото ръководство бе избрано единодушно от всички структури на ВМРО в общината. То обединява опитни и дългогодишни членове на организацията с млади и енергични личности. Ръководството и местните структури на организацията си поставиха за цел утвърждаване на ВМРО като водеща обществено политическа сила в региона чрез активна позиция по важните обществени въпроси, свързани с развитието на общината.

Освен това бяха набелязани и редица родолюбиви и патриотични инициативи, свързани с духовната и културно-просветна дейност на организацията. Беше обсъден и одобрен план, съдържащ конкретни инициативи и действия, чрез които организацията да утвърди патриотичния облик на региона ни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене