Благоевград подкрепи Мишо

107200-koncert-misho-01

Благотворителен концерт в подкрепа на ученика от НХГ „Св. Св. Кирил и Методий” Михаил Николов събра стотици благоевградчани в зала „Пейо Яворов”.

107204-koncert-misho-05

В препълнената зала струеше емоция, а всяко от изпълненията на сцената бе  с пожелания към Мишо да се оправи. Изпълнението на възпитаниците на НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ „Вечерай Радо” развълнува всички. Кулминацията в концерт- спектакъла бе хорото, което извиха приятели, съученици и близки на Мишо, при изпълнението на председателя на пенсионерския клуб в кв. „Еленово” Павлина Теова.

Феерия от музика, танци и песни поднесоха Стоян Джельов, Надя Андонова, Стойка Германова, Павлина Теова, Христо Бачев, сестри Филатови, Ивана и Иван Дякови, семейство Пищолски и ученици от Националната хуманитарна гимназия. Благотворителната проява е в подкрепа на 18-годишния Михаил Николов, ученик в хуманитарната гимназия. Михаил е прикован към леглото след скок в плитък басейн от високо, вследствие на което момчето счупва вратен прешлен.

107201-koncert-misho-02

На входа на зала „Яворов” бяха поставени две кутии за събиране  на средства. Всеки желаещ да помогне, получи ръчно изработена картичка от съучениците на Мишо, от доброволци в Български червен кръст- Благоевград, които активно участват в инициативата за събиране на средства.

Концертът бе организиран от община Благоевград, НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“, БНР и Български червен кръст- Благоевград.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене