Охранителят е прострелян ниско в корема, поти в слабините със специален проектил, който е нанесъл сериозни разкъсвания на вътрешните органи

МЕГА СКАНДАЛ! „Екипът Митев“ за малко да изпусне простреляния охранител при грабежа на инкасото в Благоевград

Петдесет и две годишният охранител, който бе прострелян при въоръжения грабеж онзи ден в Благоевград, е транспортиран във ВМА, съобщи директорът на болницата в Благоевград д-р Огнян Митев. `

„Състоянието му е тежко, правилно бе решението да се транспортира до ВМА, където има колеги с повече опит при такива наранявания. Надявам се на добър изход и вярвам, че колегите там ще се справят“, допълни д-р Митев пред отбрани от него медии. Ден след това Топ Преса разбира от близки до семейството на пострадалия, че животът му висял на косъм в Благоевградската болница не само заради състоянието му, а заради поредната лекарска немърливост. Източниците ни твърдят, че имало сериозно забавяне при провеждането на първата му животоспасяваща интервенция, не се предоставяла никаква информация на близките, а няколко часа след това самия Митев ги уведомил, че „сам“ взел решение да транспортира човека във ВМА, защото тук зебележете „колегите вдигнали ръце“.

Към днешна дата простраляния охранител е във ВМА, стабилизиран е но борбата за живота му продължава. Намира се в интернзивно отделение, а констатацията на докторите във ВМА била, че е докаран в доста рисково състояние, недоумяващи лекарската немърливост в Благоевград. Заради тези думи, близките на простреляния, ще търсят разследване и пълна проверка на благоевградската болница. Това е поредния случай в който екипът Митев се проваля. Болницата деградира с всеки изминал ден. Или В Перогов или във ВМА бършат „професионалните“ отпадъци на благоевградската болница. Доказват го десетки подобни случаи.

Охранителят е прострелян ниско в корема, поти в слабините със специален проектил, който е нанесъл сериозни разкъсвания на вътрешните органи, казват столичните лекари.

Тази сутрин около 6,30 ч. трима маскирани нападнаха инкасов автомобил на охранителна фирма на пл. „Македония“. Двама са били охранителите, извършващи служебните си задължения в банковия клон. Един от тях е прострелян и бе настанен в болница.

Прокуратурата води разследване за въоръжен грабеж на парична сума в особено големи размери. По непотвърдена информация става въпрос за открадната сума между 150 хил. и 200 хил. лв.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене