Община Гърмен отново подава ръка на децата сираци от общината

За поредна година община Гърмен организира благотворителната инициатива „Да подадем ръка – 2023г.“ Благотворителната кампания подпомага децата сираци и полусираци до 18 години от община Гърмен. И тази година каузата ще се проведе под наслов „По-щастливи празници за децата сираци“. В благородната кампания, организирана от община Гърмен, отново ще се включат учебните заведения, читалищата, жителите и местните фирми в общината.

„Нека всички заедно да отворим широко сърцата си и с общи усилия направим по-усмихнати и по-щастливи тези деца“ призова кметът на община Гърмен Феим Иса.

По традиция в детските градини и училищата през месец декември се провеждат благотворителни базари в подкрепа на децата. Ще се проведе и благотворителен коктейл, на който всеки ще може да подкрепи благородната кауза.

Всеки, който желае може да направи дарение на парични средства по открита за целта сметка в Банка ДСК, IBAN–BG62STSA93003390012010 или да дари своята надежда в специално поставените кутии по населени места в общината.

Миналгодишната кампания в подкрепа на децата сираци и полусираци в община Гърмен бе изключително успешна. Благодарение на дарителите с щедри и добри сърца бяха събрани 122928лева, които бяха разпределени между 47 деца от общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене