Подкрепете рецептата “Пълнена агнешка плешка по Разложки”

Подкрепете рецептата “Пълнена агнешка плешка по Разложки” в Първите кулинарни награди ‘’Гозбата на България’’!
До 24-ти ноември 2023 година (петък) гласувайте за разложката рецепта, представена от баба Мими и леля Радка в кулинарното предаване “Гозбата на България” през месец май, на следния линк👇🏼:
https://gozbatanabulgaria.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0…/…
Как да подкрепите “Пълнена агнешка плешка по Разложки”❓
Маркирайте
“Май 2023 – Разлог
Пълнена агнешка плешка”
Натиснете зеления бутон “Гласувай”
Посочете вашия email, а след това натиснете “Send”
Победителят в категория “Награда на зрителите” ще бъде обявен на 26-ти ноември 2023 г. от 14 ч. пред НДК в град София.
Тази неделя организаторите очакват всички домакини в изминалите 47 епизода, както и всички фенове на предаването, заедно да отпразнуват постигнатото и наградят най-добрите във всички категории, под мотото „Вкусната българска традиция през очите на младите“.
Специални гости на събитието са баба Дешка и Палавите баби от село Долно Драглище, община Разлог. Баба Дешка и Шеф Снежи Орлова ще имат готварско предизвикателство коя ще сготви на сцената пред публиката по-добрия пататник, като жури ще бъдат трима произволно избрани зрители на събитието.
🫶🏻По време на наградите ще протече и благотворителен търг с предмети и картините на победителите в конкурса за детска рисунка „Гозбата на България“, а средствата ще бъдат предоставени за обучение по готварство на младеж в неравностойно положение от град Смолян.
Първите кулинарни награди ‘’Гозбата на България’’ се реализират след хиляди километри по пътищата на България, приготвени над 150 рецепти през СЕЗОН 2 на кулинарното предаване ‘’Гозбата на България’’.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене