Кампанията „Нека доброто продължи“ отново подава ръка на децата сираци в община Сатовча

За четиринадесети път Общинска администрация – Сатовча организира кампания по набиране на средства за децата сираци и деца с трайно увреждане до 16 годишна възраст. За четвърти пореден път благотворителната инициатива ще се проведе под надслова „Нека доброто продължи!“.

„За всичките благотворителни кампании досега, жителите и гостите на общината са показвали своята съпричастност към каузата – да бъдем в помощ на нуждаещите се, да си бъдем полезни в трудни моменти, да бъдем добри“, каза кметът на общината д-р Арбен Мименов, който е инициатор и организатор на Кампанията „Нека доброто продължи!“

Организаторите на благородната инициатива приканват всички жители и гости на община Сатовча отново да подадат ръка на децата в нужда като подкрепят предстоящата благотворителна кампания – „Нека доброто продължи!“.

В тазгодишната кампания отново ще се организират различни по вид мероприятия и базари, които да подпомогнат набирането на средства. Желащите да подкрепят каузата могат да направят и дарения всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация – Сатовча, в кметствата по населени места или по банкова сметка:

Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012

Код на вид плащане: 445100 BIC: DEMIBGSF

Миналата година благородната кампания събра рекордните 130000лева, които бяха разпределени между всички деца сираци и деца с трайно увреждане до 16 годишна възраст в община Сатовча.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене