Пеевски: Твърдо заставам зад момчетата за МВР, кмета и спортния министър са виновни

„Отдавна знаем, че ППДБ ще искат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Имам информация, че е бил притискан от тях да работи в полза на ППДБ на изборите. Разбрах, че не го е направил и затова му искат оставката“, каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Пеевски добави, че е разбрал това от човек на екипа на Калин Стоянов, който не се е съгласил да работи за тях на изборите.

И призова медиите да проверят кой е ходил в Министерството на вътрешните работи.

„Нека да видим какво ще осмислят. Да пада, да става. За мен като гледам Варна, те са заедно. Костадинов каза, че има сватба и те са булката. Каза, че ни били взели булката. Халал да му е. Това каза председателят на ПГ на ДПС след поредния провал за гласуване на вота на недоверие срещу кабинета „Денков“.

„Смятам, че тези хора не могат да четат нищо. Сряда е далеч. Нека да видиме. Глед още не са в първи клас. Може да стигнат и до там“, каза още Пеевски.

„Дерогацията трябва веднага да отпадне, защото финансира с милиарди режима на Путин Това, което каза, че ще жертва правителството, вече съм напълно убедени, че имат лични интереси. Не бих подкрепил правителство, което работи против евроатлантизма“, каза още той.

„На Свиленски ще кажа следното, Лукойл е руска компания, собственост на руската държава. Виждаме кой си говори с нея, проверете кой оръжеен търговец е организирал срещите. Христов се каза“, отговори Пеевски на депутата от БСП.

„Подаваме днес сигнали за разследване. Шефът на митницата, цялото му изражение съм го разкрил, нарушени са санкциите ще има арести със сигурност, ако имаме прокуратура и служби, ще си свържат работата“, обяви депутатът от ДПС.

Ако органите не са подвластни на ПП и ДБ, ще си свършат работата, подчерта той.

„Кметът на София е абсолютно виновен. Какво трябваше да правят полицаите, да ги оставят д а ги пребият. Видяхте какви фашистки поздрави вдигаха. Твърдо заставам зад момчетата от МВР, това трябваше да се прекрати. Не може да има такива безредици, които се инициират от държавата. Кметът е виновен и спортния министър.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене