Кандидатът за кмет Стоян Стоев покани опонента си Атанас Стоянов на публичен дебат

Кандидатът за кмет Стоян Стоев отправи публична покана към опонента си Атанас Стоянов за дебат пред обществото и медиите.

Ето целият текст:
„Уважавам Атанас Стоянов – ние сме политически опоненти, а не врагове. Поне това е моето разбиране. Очаквах да водим позитивна кампания, с фокус проблемите на общината и как да ги решим.
Показах конкретна визия, проекти. Не спестих и критиката си срещу това, с което не съм съгласен и което вярвам, че трябва да се промени. Срещу опитите да провокирам конкретен разговор получих анонимни клевети и публично мълчание.
Дебатът за Сандански липсва.
Затова днес призовавам Атанас Стоянов да излезе на открит дебат за бъдещето на Сандански пред цялата общественост. Лице в лице – аргументи срещу аргументи. За да изберат хората кого да подкрепят в неделя. Аз нямам какво да крия и няма от какво да се притеснявам.
Утре, петък, 3 ноември, в последния ден от кампанията, санданчани заслужават един разговор за бъдещето на мястото, в което живеем. В общината ни имаме 2 водещи медии, които за мен задължително трябва да бъдат поканени и да го отразят, но съм готов да се съобразя с всички искания на опонента ми.
Нека не забравяме, че независимо какъв е резултатът на изборите тази неделя, всички ние оставаме да живеем тук.
Сандански може и трябва да избере по-доброто си бъдеще информирано и открито!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене