Мая Манолова: На балотажа подкрепете кандидатите срещу кметовете на ГЕРБ

„Има решение на ЛЕВИЦАТА!, че заставаме категорично срещу модела на ГЕРБ, срещу кандидатите на ГЕРБ и затова моят призив като председател на Изправи се България е всички граждани на Варна да гласуват срещу модела на ГЕРБ, срещу кандидатите на ГЕРБ.“

Затова призова лидерът на Изправи се България, част от лявото обединение ЛЕВИЦАТА! Мая Манолова във Варна. Тя подчерта, че е в областта, за да подкрепи кандидатите на ЛЕВИЦАТА!, които са на балотаж в община Аврен и Вълчи дол и отправи призив за подкрепа на левия кандидат за кмет Провадия, стигнал до балотаж.

Позицията на ЛЕВИЦАТА! е за подкрепа на левите кандидати на втория тур на изборите, на кандидатите изправили са срещу ГЕРБ, както и на тези, застанали срещу кандидатите на партиите на „сглобката“ за местната власт.

Мая Манолова подчерта, че с екипа на Изправи се.БГ водят битка и протести срещу модела на Борисов и ГЕРБ от 2019г. и принципната им позиция е ясна срещу кандидатите на ГЕРБ.

Тя призова варненци да гласуват за бъдещено – не за миналото, а за една нова и различна Варна, тъй като моделът, който управлява Варна е моделът на ГЕРБ в българските общини.

„Дошло е време да си върнем завладените общини обратно от ГЕРБ и да си върнем общините на гражданите.“ Беше категорична Манолова и подчерта, че лявото обединение е заело същата позиция за всички гладове в Североизтока като подкрепя Александър Сабанов в Силистра, Йордан Йорданов в Добрич, Христо Христов в Шумен, които са се изправили на балотажа срещу ГЕРБ.

Лявото обединение ЛЕВИЦАТА! бележи успех с избрани 12 общински съветника в област Варна: 2-ма в общинския съвет във Варна, 2 в Аврен, 4 във Вълчи дол, 2-ма в Долни чифлик, 2 в Суворово и коалицията участва в балотажи в две от варненските общини – Аврен и Вълчи дол.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене